Begeesterende klanten

Begeesterende klanten

Ik kan het op prijs stellen als mensen vragen om hun koi nog eens te zien als ze op verre afstand wonen. Het is niet evident om steeds naar Arendonk te komen, dus heb ik er wel begrip voor.

Ik vond het een goed idee om dus alle 3 de koi samen in een bowl te zetten, want het zijn 3 bijzonder goede koi die ik als tosai dit jaar gekocht heb. Ik hoop de eigenaars hier nog eens een plezier mee te doen, want het zijn niet van de minste.

Twee van de 3 kohaku zullen in de loop van de winter naar de serre gaan, samen met nog een 10-tal andere koi die ik moet selecteren in de loop van het najaar in Japan.

Ik ga dit najaar enkel een paar hoogwaardige koi selecteren die naar de serre gaan, met andere woorden geen goedkope, maar wel zoals zo mooi in de titel gezegd, begeesterende koi. Tenminste...als ik ze te pakken kan krijgen natuurlijk.

Ik laat eerst het filmpje zien.

Ik zou ze zomaar in de show hebben kunnen inzetten, ze zijn het stuk voor stuk waard, maar je kan niet alles  in de show inzetten. Ik heb ze niet gemeten, maar  ik geloof dat de sanke 58 cm was en de kohaku om en bij de 55. 

Ik had ze nog maar net gefilmd of ik kreeg een appje om de volgende kandidaat in de bowl te zetten, zodat hij deze even kon zien, vooraleer hij deze yondan kohaku kon komen ophalen. Ze had al weg moeten zijn, maar het lot besliste er anders over. 

Alle 4 zijn het betoverende tosai die einde jaar als nisai zullen bestempeld worden. Ik hoop dit jaar nog enkele koi van deze kwaliteit te kunnen aankopen, maar makkelijk zal het niet worden. De tijd van tosai is niet aan de orde eigenlijk, het is de tijd van de nisai en ouder.

Welke zouden jullie trouwens kiezen ? A-B-C of D. Natuurlijk zou je ze live moeten zien....maar dat gaat nu even niet ! laat het me weten via de reacties ! 

Na dit nieuwsitem zal ik nog even wat bureauwerk doen, en dan ga ik alle koi inpakken om naar Merelbeke te rijden. Wens ons succes, we kunnen iedere steun gebruiken !

 

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Roy

555


Peter De Clercq

555


Johan

555


mitch

555


René Galesloot

555


Wim DW

555


Johan D

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml