Belgische Koishow dag 1

Belgische Koishow dag 1

Het was werkendag vandaag, maar gelukkig kon ik de hulp inroepen van Johnny die speciaal voor deze gelegenheid een verlofdag had genomen. Het was nodig, want het waren serieuze boxen die moesten vervoerd worden.

Zoals altijd behoor ik tot de vroege vogels, ik was al in Merelbeke rond 12.15 uur. Het is wel een beetje zoeken waar je moet zijn, maar eenmaal gevonden zijn we weer tevreden. Voor diegenen die van plan zijn te komen: het is in orde.

Alles is goed georganiseerd, voor zover dat het mogelijk is, en ondanks het feit dat het een hal binnen is, kan ik alleen maar positief zijn. Kritiek kan je altijd geven, het kost niets, het is goedkoop, maar het wordt een gezellig festijn denk ik.

Er waren palletwagens ter beschikking wat het werk vergemakkelijkte en na een tijdje zwommen de koi ontspannen rond. Er staan toch flink wat vaten en datgene wat ik gezien had was in orde. De kwaliteit was er ! Het zal moeilijk jureren worden.

Maar eerst een kort filmpje van de hal met de vaten.

Ik zie hier en daar toch koi van Interkoi en dat doet me deugd. Uiteraard gaat de meeste interesse uit naar mijn 2 vaten, waarvan ik je dadelijk een filmpje van laat zien. Ik zeg het verkeerd, want het zijn geen twee vaten van mij, maar één van Interkoi en één van de Wim.

Het vat van Wim ziet er picobello uit en er waren al dadelijk nieuwsgierigen die kwamen kijken. Het werk was zwaar  maar alles ging eigenlijk vlot. Als alle koi in de vaten zitten kan ik me eindelijk wat ontspannen. Ik heb wat korte overzichtsfilmpjes gemaakt van de koi. Ik heb in totaal 5 koi van Wim en 8 koi via Interkoi. Ik heb helaas geen filmpje van het vat van Interkoi, maar dat zal morgen wel komen, met de nodige info.

Het vat van de Wim

Het vat van Filip Poppe

Het vat van Pieter van de koibar

In mijn ogen zijn deze 3 vaten tot wat ik hiertoe gezien heb, mee van de betere vaten, maar toen waren er alle  koi nog niet.  Ik was natuurlijk vrij vlug met alles klaar, en toen moest de grote toeloop nog komen. 

Ik had de fiets meegebracht, en ik kon mooi op en neer fietsen, want ik heb een eenvoudig guesthouse gehuurd op een 1500 meter van de gemeentehallen. Ik heb al wat verkend waar de bakker zit, en waar ik deze avond kan gaan eten. 

Ik heb hier iets gevonden dat me wel aanstaat: linguini met venusschelpjes, één van mijn lievelingsgerechten. We zullen zien. De guesthouse heeft alles wat ik nodig heb, en ik heb me al geïnstalleerd.

Nu nog hopen  dat we een paar prijsjes pakken en dat er wat volk op af komt. Ik hoor dat er minder interesse is vanuit Nederland, ik hoop dat dit niet waar is. Het is misschien maar een fabriekshal zoals Rob zo mooi weet te zeggen, maar het is in ieder geval in orde, en ik ben blij dat we nog eens een echte show kunnen meemaken, het is tenslotte 2 jaar geleden.

 

Meer afbeeldingen

Belgische Koishow dag 1: afbeelding 1
Belgische Koishow dag 1: afbeelding 2
Belgische Koishow dag 1: afbeelding 3
Belgische Koishow dag 1: afbeelding 4
Belgische Koishow dag 1: afbeelding 5
Belgische Koishow dag 1: afbeelding 6
Belgische Koishow dag 1: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Johan

555


Jack

555


Ronny V

555

The Untouchable

555


Wiechert

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml