BELANGRIJK NIEUWS

BELANGRIJK NIEUWS

Even bijkomend nieuws voor de veilingen.

Ik heb de formulieren binnengekregen voor de veilingen met de nummers en de prijzen. Dit zijn de startbiedingen, met andere woorden, uw bod moet hoger zijn dan de startbieding. Ik zal terplaatse de koi nog controleren vooraleer ik een definitief bod doe.

Wie graag een bod uitbrengt moet zich bewust zijn dat dit aankoopprijzen zijn. Wie deze wil ontvangen, (aub niet uit nieuwsgierigheid) moet me even contacteren en ik stuur je deze toe. Bij de biedingen komen er nog kosten bij die ik in de mail zal definiëren.

Vergeet ook niet het vorige nieuwsitem te lezen. 

Sakai FF veiling

Momotaro veiling

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

2 reacties

Jurriaan

Beste Luc, Kun je de internet link (nogmaals?) delen van de veilingen? Alvast bedankt, Jurriaan.

interkoi

Zie het aangepaste nieuwsitem. De links zijn vermeld


Openingsuren

Zaterdag: ENKEL OP AFSPRAAK
Zondag: ENKEL OP AFSPRAAK

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

1811013

lepel sanke 1811013
Koi Evolutie

1805001

Archief 1805001