Belangrijke informatie voor de opendeurdagen

Belangrijke informatie voor de opendeurdagen

Laat het ons eerst en vooral hebben over het parkeren van de auto's. Ondertussen zijn er toch 45-50 ingeschreven mensen die zaterdag langs komen, en er is niet voldoende parking ter plaatse.

Er is echter voldoende parkeerplaats op een 400 meter van Interkoi. (zie bijgevoegde foto van de locatie). Dit is bij het zwembad van Arendonk. Zoek via de TomTom naar de van Eycklaan, en aan het einde van de straat kom je automatisch aan de parkeerplaats terecht. Het is een mooie wandeling tot bij Interkoi. Je kan ook in de straat parkeren van de Schutterstraat, maar er zijn mensen die zich eraan storen. Hou er rekening mee aub. De beste optie is in de Van Eycklaan zelf of op de parkeerplaats bij het zwembad.

Mijn buurman Louis is volop bezig om kerstbomen te verkopen, en hij houdt graag de ruimte aan de straat vrij voor mensen die een kerstboom komen kopen. Heb medelijden met de brave man, want de mens is ondertussen 81 jaar, en geraakt over zijn toeren als hij geen kerstbomen kan verkopen. Dit is mijn buurman aan de rechterzijde als je voor Interkoi staat.

Wat betreft de catering

Tussen 12.30 uur en 14.30 zal er een Thais buffet klaarstaan met de volgende gerechten.

- Loempia's

- Kippensoep met kokos (Thom Ka Kai)

- Phad Thai

- Kip Cashew

- Kang Deng --> kip met bamboo rode curry

- Ken Kiouw wan nua --> Beef in groene curry

- Mix groenten met kip

- Bami

- Gebakken rijst

- Witte rijst

Wat betreft het bekijken en bowlen van de koi.

Het is onvermijdelijk dat er gevraagd wordt om een koi te bowlen op deze dagen. Laat ons dit echter met respect voor de koi en uit respect voor de gezondheid van de koi minimaliseren.

Het is uiteraard de bedoeling om de koi te bekijken, maar niet in die mate dat ze er een complex van overhouden en nadien de gevolgen dragen. Indien er mensen zijn die een koi willen aankopen en bespreken, dan krijgen deze voorrang. Het is echter geen prioriteit om een koi aan te kopen, want dan kan je het beste op een andere dag komen, hetzij op zaterdag, hetzij op afspraak.

Mijn gedachtengang is de volgende.

Er zijn buiten mij 3 personen aanwezig, die iedereen kent, en die de nodige kennis hebben om een koi uit te leggen. Dit zijn Ben en Matthijs. Ik hoor daar niet bij, want ik ken er toch niets van. Wie nog aanwezig is, en zeker niet te vergeten is Polleke, en daar kun je ook altijd alle informatie aan vragen, want die heeft net zoveel kennis als de anderen.

Indien je een koi wil bekijken, of indien je een koi wil bespreken, vraag dit dan aan de verantwoordelijke persoon die jij wenst dat de koi bespreekt en eventueel uitlegt.

Het is mijn wens dat zij beiden zich om de koi bekommeren, (scheppen en in de bowl zetten). Degene die gevraagd wordt om uitleg, zal de koi met de koisok uit het water nemen, de andere zal de koi uit het water scheppen met het schepnet.

Allen hebben voldoende kennis om de nodige uitleg te geven. Normaal zal alles vlot verlopen, en hoop ik dat jullie een fijne dag zullen hebben.

Tenslotte....

Ik bedank iedereen voor de verjaardagswensen die ik ontvang via mail of FB, want ja, ik ben inderdaad jarig. Ik ben 63 jaar geworden, en denk dat ik nog makkelijk 10-15 jaar mee kan. De goesting is er nog, de kracht en de gezondheid laten me zeker nog niet in de steek, en eventuele opvolging is in de maak. Ja hoor, want al mijn kleinkinderen zeuren nu al om mee naar Japan te gaan... Ik heb een prachtige dag met mijn familie doorgebracht, waar ik bijzonder trots op ben, en ik ben dan ook zeer dankbaar en tevreden dat ik zo gelukkig mag zijn...

Meer afbeeldingen

Belangrijke informatie voor de opendeurdagen: afbeelding 1
Belangrijke informatie voor de opendeurdagen: afbeelding 2
Belangrijke informatie voor de opendeurdagen: afbeelding 3
Belangrijke informatie voor de opendeurdagen: afbeelding 4
Belangrijke informatie voor de opendeurdagen: afbeelding 5
Belangrijke informatie voor de opendeurdagen: afbeelding 6
Belangrijke informatie voor de opendeurdagen: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137