Beter laat dan nooit

Beter laat dan nooit

Gisteren mocht ik nog enkele foto's ontvangen van de winterse sfeer, een winter die hopelijk niet opnieuw zal beginnen.

Ik zou erbij kunnen zetten: home of Shiba Zakura and Y-tashi, toch wel 2 bekende grootheden uit de Interkoi geschiedenis. Als ik deze namen hoor, dan krijg ik steeds een aangenaam gevoel. Eigenaar geweest te zijn van dit soort vissen doet je ego strelen.

Bovendien blijken beide filmsterren ook nog eens een flinke verbetering in groei te hebben gemaakt. Shiba zou ondertussen dik over de 90 cm moeten zijn, en Y-tashi moet boven de 80 cm zijn. Het zal een plezier zijn om ze in het voorjaar nog eens te kunnen zien, en of het werkelijk klopt dat ze zoveel gegroeid zijn....

Toevallig vond ik nog een filmpje ten tijde van aankoop, oktober 2007 toen ± 55 cm. Als je ze nu eventjes vergelijkt met een filmpje in april 2010. Als ze nu nog boven de 80 cm zou zijn, is ze volgens mij klaar om naar de show te gaan, want zeg nu zelf....ze mag gezien worden of niet ?

Het blijven dan ook mooie momenten om dit terug te zien. Vooral tegenwoordig doe ik er alle moeite voor om alle informatie van de koi die ik aankoop bij te houden. Vroeger keek ik er niet zoveel naar, want och, waar was dat nu voor nodig, maar tegenwoordig probeer ik zoveel mogelijk beeldmateriaal en vooral filmpjes bij te houden.

Discount van de week in Sportselect

Koopjes bij Chiquedings

spandoeken bij B-Sign

Meer afbeeldingen

Beter laat dan nooit: afbeelding 1
Beter laat dan nooit: afbeelding 2
Beter laat dan nooit: afbeelding 3
Beter laat dan nooit: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: NIET OPEN OP ZONDAG 1 MAART EN 8 MAART

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-10234

sanke SA-V19-10234
Koi Evolutie

1710023

Archief 1710023