Bewogen dag gisteren

Bewogen dag gisteren

Dat het een bewogen dag was zul je wel gemerkt hebben. Het verhaal kan je grotendeels al lezen in het verslag van de andere jongens.

Ik zal mij dus een beetje beperken tot het resumeren van de koi die we gebowld hebben. Eerst en vooral een misverstand rechtgezet, want wat in mijn ogen de beste showa was van de veiling werd geboekt naar Indonesië. Mis met de geit, want ik had het certificaat, dus dat moest even rechtgezet worden.

Daisuke had deze ook in de voorbereiding zitten voor de All Japan Young Koi show, en daar gaat hij dus ook naartoe. Deze tosai showa is 31 cm en ziet er fantastisch uit. Hij zal dus de show meedoen. Wie deze nog wil kopen voor de show moet er snel bij zijn. Nu is hij nog enigszins betaalbaar, moest hij winnen kan hij duurder worden....wie weet zal ik ook eens wat geluk hebben.

Tosai Showa SH-V14-02132 De showa van Jent.

Tosai Showa SH-V14-02180 NTK

Tosai Showa SH-V14-02155 NTK

Nisai Showa SH-V14-02155De showa van Kris

Nisai Kohaku KO-V13-1134 De kohaku van Johan.

Nisai Kohaku KO-V13-1269 NTK

Nisai Male Sanke SA-V14-02126 NTK

Nisai Sanke SA-V13-1044 NTK

Nisai Showa SH-V13-1050 NTK

Nisai Showa SH-V13-1068 NTK (Lion Queen)

Nisai Sanke SA-V13-1162 NTK

Nisai Sanke SA-V13-1162 NTK. Deze sanke is de beste in mijn ogen die gebowld is. Ze doet me qua stijl wat denken aan Masami die senior tategoi is geworden in Appeltern, ik dacht 2 jaar geleden. Masami werd door Ben als tosai van 35 cm aangekocht. Patroon is niet vergelijkbaar, maar het is vooral de schwung, de huidkwaliteit, de body en de manier waarop ze zwemt die me eraan doen denken.

Masami-01

Masami-02

Masami-03

Nisai Showa SH-V13-1184 NTK

Nisai Showa SH-V13-1180 NTK

Nisai Male Kohaku KO-V13-1105 De koi van Willy.

Nisai Showa SH-V13-1169 De showa van Roland.

Nisai Sanke SA-V13-1279 De sanke van...

Ik denk dat dit wel genoeg is om wat van goede vissen te genieten. Ondertussen waren mijn 2 medereizigers volop van de aanwezige koi aan het genieten, zoals je op dit filmpje kan zien. De grote kanonnen kan ik wel op film zetten, maar de precieze uitstraling, of de echte grootte moet je eigenlijk in "the flesh"bekijken, dat kan ik niet beschrijven of omschrijven.

We hebben ondertussen Taniguchi San ook bezocht, maar daarover maak ik morgen voormiddag een verslag. Ik heb een groot aantal foto's op de site gezet, en je zult zien dat er bij de laatste foto's verschillende foto's zijn van de komende veilingvissen op 17 april. Het is de bedoeling dat ik daar heenga, en misschien zijn er wel mensen die een HQ female tosai van Momotaro willen aankopen. Als je mee wil gaan contacteer me dan voor de voorwaarden. En ik geef GEEN gratis reis weg...

Er staan ook nog foto's op van enkele oldtimers van Old Boy, en nog enkel foto's van de kweekparen anno 2013. Je bemerkt ook dat er als groot aantal koi verkocht zijn, en daar ben ik blij om, want dat bewijst toch dat je goed bezig bent. Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn aankopen, en vooral de prijzen zijn zeer sterk. Ik wil er wel duidelijk bij vermelden dat de prijsaanvragen die nog lopen, enkel geldig zijn tot zaterdagavond als ik reeds thuis ben.. Bij deze nodig ik ook iedereen uit die eventueel nog een aankoop wil doen om dit op tijd te doen. Nu zaterdag zal ik open zijn zoals iedere zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen van harte welkom om een praatje te maken.

Het kan ook zijn dat ik door de drukte iets of iemand vergeten ben. Gelieve me te contacteren, en ik maak het onmiddellijk goed....

Meer afbeeldingen

Bewogen dag gisteren: afbeelding 1
Bewogen dag gisteren: afbeelding 2
Bewogen dag gisteren: afbeelding 3
Bewogen dag gisteren: afbeelding 4
Bewogen dag gisteren: afbeelding 5
Bewogen dag gisteren: afbeelding 6
Bewogen dag gisteren: afbeelding 7
Bewogen dag gisteren: afbeelding 8
Bewogen dag gisteren: afbeelding 9
Bewogen dag gisteren: afbeelding 10
Bewogen dag gisteren: afbeelding 11
Bewogen dag gisteren: afbeelding 12
Bewogen dag gisteren: afbeelding 13
Bewogen dag gisteren: afbeelding 14
Bewogen dag gisteren: afbeelding 15
Bewogen dag gisteren: afbeelding 16
Bewogen dag gisteren: afbeelding 17
Bewogen dag gisteren: afbeelding 18
Bewogen dag gisteren: afbeelding 19
Bewogen dag gisteren: afbeelding 20
Bewogen dag gisteren: afbeelding 21
Bewogen dag gisteren: afbeelding 22
Bewogen dag gisteren: afbeelding 23
Bewogen dag gisteren: afbeelding 24
Bewogen dag gisteren: afbeelding 25
Bewogen dag gisteren: afbeelding 26
Bewogen dag gisteren: afbeelding 27
Bewogen dag gisteren: afbeelding 28
Bewogen dag gisteren: afbeelding 29

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137