Bijzondere maatregelen

Bijzondere maatregelen

Bepaalde omstandigheden vragen nieuwe maatregelen, in dit geval zal je hier later van de week over lezen. Wel ben ik verplicht om de hoogwaardige koi uit vijver 5 tijdelijk over te plaatsen naar binnenvijver 8. Gelukkig had ik de hulp van Peterken, het manusje van alles.

Ik weet niet hoe het bij jullie is in de vijvers, maar sinds de hitte en de drukkende weersomstandigheden krijg ik deze vijver niet helemaal meer helder. Let wel ! Helder wil niet zeggen niet gezond...integendeel, maar de maatschappij verlangt nu éénmaal heldere vijvers.

Dus moest ik het sleepnet in actie laten treden, want het water is warm en de koi zijn bijzonder actief niet vergeten. Het is dan ook moeilijk om met een schepnet en een diepte van 220 cm in een grote vijver de koi te netten. Daarom is een sleepnet een dankbare oplossing die minder stress veroorzaakt.

Tussen haakjes, ik  heb een nieuw bedrijf gevonden dat sleepnetten produceert. Ik heb er eentje besteld en ben benieuwd als het aankomt, want het moet nog op maat gemaakt worden. Het zou binnen enkele dagen of weken moeten geleverd worden.

In ieder geval heb ik een kort filmpje gemaakt van al dat moois om nog eens te laten zien. Nadien heb ik de koi gebowld per 3 om te presenteren, en neem het me niet kwalijk, vergeef me, ik ga die natuurlijk ook proberen te verkopen. 

Ik zal de koi niet allemaal in dit nieuwsitem laten zien, maar zal iedere dag 3 koi presenteren. Je kan via de codenummers van de koi die vermeld zijn onder het filmpje vinden via de website, zodat je alle informatie van de koi hebt. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardige koi.

Ik moet er wel even bij vermelden dat de koi misschien af en toe wat geliger overkomen. Dat heeft te maken met het kleurvoer dat momenteel gegeven wordt, dit naar aanleiding van de komende koishow in Arcen.

Je zult zien dat ik in het filmpje de koi eerst heb gemeten, zodat de info kan aangepast worden, en daarna een kort overzichtsfilmpje gemaakt. Wie interesse heeft om deze koi aan te kopen mag zich natuurlijk melden. De koi zijn nu binnen te bezichtigen en dat is nog altijd beter dan online kopen. Je bent dus welkom ! Dit zijn de koi van vandaag:

Neen, deze zullen niet in promotie komen. Het zal zo al erg genoeg worden om betaalbare koi zoals deze aan te bieden in de toekomst. De torenhoge aankoopprijzen van deze koi, gekoppeld aan de extra hoge transportprijzen, zullen het alleen maar moeilijker maken.

 

5
3
24
5
5
6
4
6

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Johan

Mooie bowl met Dainichi en Momotaro bij elkaar. Succes met de omstandigheden.


Matthijs

Kanonnen!


Lorenzo Catteeuw

Ombreekt nog bij mij

interkoi

😄, dat weet ik ondertussen Lorenzo. 


Lorenzo Catteeuw

Die kohaku is prachtig


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur, of nadien op afspraak.
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2207011

ginrin tancho 2207011
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml