Dag 1....

Dag 1....

Dag 1... de eerste kwekers...

Na een vermoeiende reis zijn we vanmiddag aangekomen in Japan.

Als eerste stond Marudo op het programma, voor ons beiden enigszins een tegenvaller, niet heel veel goede koi uitgezonderd de Jumbo's, hier hebben we dan ook even heerlijk van genoten!

Hierna zijn we vertrokken naar Dainichi, we zijn begonnen in zijn vishuizen met van allerlei koi voor de verkoop, allemaal leuke vissen maar niet heel bijzonder.

Vervolgens zijn we naar het nieuwe vishuis gegaan... en toen was het stil... kwijlen geblazen!

Wat een vissen, van tosai tot mega groot, alles is fantastisch van kwaliteit en de jumbo's zijn ook ECHT jumbo's...en ze zijn ook ECHT heeeeeeeel goed!

Hier hebben we echt van genoten, wel werden we hier direct even met beide voeten op de vloer gezet.... Dit zijn de vissen waar wij alleen maar van kunnen dromen... zonde... maar wat verschrikkelijk mooi!

De volgende kweker op het programma was Isa, we hebben hier eerst even wat gedronken met de kweker zelf, ook was Nogami toevallig bij hem op de koffie dus ook deze hebben we nog even gesproken, tevens hebben we met Nogami de afspraak gemaakt morgen op bezoek te gaan.

Matthijs wil nog graag een kohaku en Nogami is een van de kwekers waar hij graag wil kijken!

Na het drinken snel het vishuis van Isa in gegaan, ook hier hebben we enorm genoten van de zeer hoge kwaliteit vissen. Veel male gezien met echt een machtige body!

Ook hebben we een groot deel van zijn mannelijke ouderdieren mogen bewonderen... die zijn breder dan menig vrouwelijke koi die wij ooit gezien hebben! We komen ook hier misschien morgen nog terug!

De planning was om hierna naar het hotel te vertrekken om ons op te frissen, maar Olav bedacht zich plots dat we nog langs een kweker kwamen waar wij heel graag heen wouden! Ikarashi Kazuto! Dus hier zijn we ook nog even snel langs gegaan.

We hebben ook hier genoten! Vooral van de bak met tategoi tosai! Deze kregen ook nog even wat voer...zie ook het filmpje.

Hier gaan we morgen opnieuw naartoe om een aantal tosai te selecteren!

Inmiddels zijn we opgefrist en wel klaar om een hapje te gaan eten, dus namens ons beide... TOT MORGEN!

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240