Dag 9....

Dag 9....

Vandaag hadden we onze day off voordat we terug vliegen morgen!

We hebben vandaag een lekker rustig dagje gehad! Vanochtend zijn we na het ontbijt even naar de shopping mall onder het station gelopen... We hebben hier een uurtje rond gelopen maar konden echt geen enkele winkel vinden die open was, uiteindelijk lazen we ergens op een bordje dat de winkels om 11.00 open gaan... Das dus echt niet wat wij in onze landen gewend zijn!

Dus maar weer terug naar het hotel waar we even later opgepikt werden voor een lunch bij een italiaans restaurant.

We hebben hier van allerlei dingen geproefd, heerlijk! Wat heel bijzonder was was dat Paul Ashton wist dat het caramel ijs dat ze hier zelf maken het beste dessert ever was!

Echter hadden ze het op, speciaal voor ons werd vanuit een van de andere restaurants van dezelfde eigenaar dit ijs voor ons opgehaald.. Dat zul je bij ons niet zien hadden wij het idee!

Het was dan ook smullen!

Hierna zijn we even de stad in gegaan, omdat Luc graag even wou shoppen bij Chanel, en dat interesseerde ons wel AHUM AHUM AHUM!!!!

Maargoed... het moest even gebeuren!

Hierna zijn wij gedropt bij Okayama Korakuen Garden, een prachtig aangelegd park waar je je echt de ogen uitkijkt. We trokken de conclusie dat zo'n tuintje ons ook wel aan zou staan!

We zeggen dan maar... laat de foto's hun werk doen... Prachtige vormbomen... Tancho Kraanvogels.... Mooie waterpartijen met natuurlijk wat koi erin!

Ook mooie japanse huisjes etc.

Geniet van de foto's zeggen wij..

Dan nu nog een klein verzoekje van ons... zouden jullie op dit bericht allemaal willen reageren als jullie ons hebben opgevolgd, zouden we erg waarderen en zo weten wij ook wie er allemaal van meegenoten hebben!

Hopelijk is het een voorbeeld voor andere hobbyisten die ook eens naar Japan gaan... Wij hadden in ieder geval het idee dat jullie enorm genoten hebben!

Overigens zal er zo af en toe nog wel eens een stukje verschijnen, we hebben nog heel veel beeldmateriaal en hiervan zullen we zo nu en dan eens wat laten zien... Voor ons om alles opnieuw te beleven... en voor jullie om te beleven!

Thanks voor de interesse! We hopen dat jullie het tof vonden!

Paul en Matthijs

Meer afbeeldingen

Dag 9....: afbeelding 1
Dag 9....: afbeelding 2
Dag 9....: afbeelding 3
Dag 9....: afbeelding 4
Dag 9....: afbeelding 5
Dag 9....: afbeelding 6
Dag 9....: afbeelding 7
Dag 9....: afbeelding 8
Dag 9....: afbeelding 9
Dag 9....: afbeelding 10
Dag 9....: afbeelding 11
Dag 9....: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240