De bezorging van deze Sanke

De bezorging van deze Sanke

Sommige Sanke blijven in je gedachten, en denk je die gaan we nog is terug zien in de toekomst.

Deze week ging ik enkele koi bezorgen, wat ik soms wel is doe als extra services. Het mooie is dat je dan ook gelijk het verhaal van de hobbyist ziet en hoort, over de hobby raak je tenslotte nooit uitgepraat.

Deze twee Sanke staan in mijn geheugen gegrift en verwacht ik nog is terug te zien op de koishow. Voordat ik ging rijden bekijk en vergelijk je beide Sanke met elkaar en welke zal over drie jaar de beste zijn? Bekijk ze eerst zelf maar is in het filmpje deze is helaas niet van top kwaliteit want het was een bizar slechte en regenachtige dag. Beide Sanke in de bowl voordat ze ingepakt werden.

Beide Sanke zijn Guarantee Female zoals Momotaro dat mooi vermeld op het certificaat en daarmee een 100% garantie geeft dat koi vrouwelijk is dus geen vermoedelijk Female of zoals ze dat in Japan noemen nog geen man, maar kweker geeft er garantie op.

De eerste Sanke met het fraaie patroon en nu al schitterende sumi is van moeder Ryu Sanke die met 88 cm de bouw en groeigenen door mag gaan geven. Kocht deze eind 2022 aan bij Momotaro en ze was toen 56 cm en is geboren in augustus en vind haar zelf heel erg mooi.

De tweede Sanke SA-V23-0299 is twee maanden eerder geboren en daarmee 22 maanden oud en kwam binnen in februari met 59 cm en hier geeft American Dream als moeder de groeigenen door. Beide zullen hele grote koi gaan worden alleen is mijn verwachting dat deze 0299 nog iets breder zal gaan worden dan de 10251 en een indrukwekkende bouw zal gaan laten zien (beauty and the beast hoorden ik mezelf zeggen).

De schoonheid de beauty en the beast vanwege de indrukwekkende body die ik verwacht. De tijd zal het leren beide komen in een goede vijver met een ervaren hobbyist, kwestie van geduld en goede verzorging dan zullen we ze over een paar jaar terug zien en weten hoe ze ontwikkeld zijn.

Welke Sanke is jullie favoriet of vinden jullie de mooiste laat het is weten in een reactie of druk op onderstaande emoticon?????

Druk op Yes voor Sanke SA-V22-10251

Druk op No voor Sanke SA-V23-0299  

 

Meer afbeeldingen

De bezorging van deze Sanke : afbeelding 1
De bezorging van deze Sanke : afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

InterkoiNederland

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml