De dag van de communicatie

De dag van de communicatie

Vandaag is het vrijdag. Ik ga geen nieuwsitems meer posten voor maandag of dinsdag morgen. Wat ik wel zou willen proberen is een dialoog op te starten met mensen die mijn nieuwsitems toch iedere dag lezen. Soms lijkt het of ik altijd een nieuwsitem voor mezelf aan het schrijven ben, maar niets is minder waar.

Telkenmale hoor ik van mensen dat ze mijn nieuwsberichtjes toch iedere dag lezen, en regelmatig krijg ik berichten via messenger of mail aan dat de mensen blij zijn dat ze s'morgens kunnen opstaan en me vertellen dat het eerste wat ze doen is om mijn verhaaltjes te lezen.

Ik zou  het bijzonder fijn vinden als nu iedereen even de tijd neemt om toch eens te reageren, doe het dan gewoon voor mij. Ik begrijp dat het niet nodig is om dit iedere dag te doen, maar soms is het ook frustrerend. Beste mensen, klanten of geen klanten, wie deze nieuwsitems leest, en dat zijn er volgens mijn gegevens nog altijd tussen de 500 en 1000 mensen iedere dag, neem een paar minuutjes de tijd om eens te zeggen hoe je dag is, hoe je dag begint, wat je van het nieuwsitem vind, goed ol minder goed, het maakt niet uit, maar laat eens wat van je horen. Daarom

"De Dag van de Communicatie"

Ondertussen zullen de meesten van jullie de  nieuwe aankopen deze week ook al bekeken hebben. Om wat variatie in het aanbod te krijgen heb ik op de veiling van Ogata wat rondgekeken en de koi die mijn interesse hebben aan te kopen.

Nu is er een klein probleempje opgetreden, wat eigenlijk niet erg is, maar dat ik toch moet verwoorden. Er staat vermeld dat er een meerprijs van ongeveer 150 euro ex BTW wordt aangerekend als je de koi azukari wil laten tot eind 2023 (normaal is dat oktober/november)

Ik kreeg echter het volgende bericht binnen van mijn agent: "Ogata is moeilijk te verschepen op het volgende shipment wat 25 mei gaat zijn. Die gaat vanaf Narita en dan kunnen we geen kwekers van kyushu daarbij doen dat is tever rijden."

Nu zou ik eigenlijk de prijzen met 181.50 euro moeten verhogen voor de tosai die je vermoedelijk als nisai zal krijgen doordat ze azukari blijven. Normaal zullen de meeste koi dan ongeveer 50-60 cm zijn, onafhankelijk van hun ontwikkeling.

Zoals je kan zien op het detail zijn dit koi die door Ogata zijn gekweekt, maar met de bloedlijnen van de koi vermeld op de foto. Tenzij ik mij vergis, want het zou ook kunnen dat Ogata deze koi bij de kwekers  heeft gekocht en ze doorverkoopt, het is mij niet helemaal duidelijk. Voor mij niet belangrijk, want ik kijk puur naar de koi, want alle kwekers hebben goede en minder goede koi.

Het is ook mogelijk dat ik morgen nog even de veiling afschuim, maar dat ligt aan de moeilijke omstandigheden hier op zee. Ik betaal 265 euro om een internet verbinding te hebben en het is nog altijd niet de perfectie, vergeef  het me als ik niet adequaat reageer.

Om deze 5 koi die ik van Ogata heb aangekocht, toch wat interessanter te maken voor eventuele kopers, heb ik beslist om een geste te doen. Ik reken geen extra transportkosten aan, verhoog de prijs die er nu vermeld is met 150 euro (inclusief BTW) en ik reken geen vergoeding voor het verblijf in Arendonk van oktober 2023 tot medio april 2024. Dat is in mijn ogen toch een serieuze geste.

De prijzen die vermeld staan moet je dus verhogen met 150 euro. Ik zal dit in de omschrijving van de koi ook duidelijk vermelden. Uiteraard kan de waarde veel hoger liggen als de koi uit Azukari komen eind dit jaar. Mijn aanbod is dan ook beperkt tot en met 31 mei. Nadien vervalt mijn aanbod.

Ik moet er eerlijkheidshalve bij vermelden dat ik de foto's en de video niet realistisch vind om een correcte beoordeling te kunnen maken. Gewoonlijk valt dit mee, dat moet ook gezegd worden en zijn de koi live beter dan de gefotoshopte foto's en vooral van de slechte kwaliteits video. Eerlijk gezegd....om mee te huilen zoals ze de koi voorstellen.

BELANGRIJK NIEUWS VOOR DE LOPENDE VEILING

Maandag avond loopt definitief de veiling af vanaf 19.00 uur met een interval per koi om de 3 minuten. Op zaterdagavond als ik internet verbinding heb, en indien niet dan maandag morgen zal ik de koi die NIET VERKOCHT zijn deactiveren. De koi waar wel een bieding op is, zal ik allen laten staan.

Ik raad dus iedereen aan om toch een bod te doen op een koi indien je interesse moest hebben op één van de koi uit het geweldige aanbod. Ik hoop uiteraard dat er nog een kleine strijd per koi zal plaatsvinden, dat verdienen ze in ieder geval. 

Even in het kort herhalen: Ik ben van plan om geen nieuwsitems te schrijven totdat ik terug in business ben, het aanbod van de Ogata koi is beperkt tot 31  mei, nadien zien we wel als ze niet verkocht zijn. Wat betreft de veilingkoi....deze unieke gelegenheid maakt zaterdagavond of morgenavond ook een einde aan ons aanbod ter ere van ons 50 jarig huwelijks jubileum. Hou het dus in de gaten, en activeer je bod vooraleer het te laat is.

 

Laat Een Reactie Achter

50 reacties

Dolf

555


Jack

555

interkoi

555


Peter VDB

555

interkoi

555


Eric

555

interkoi

555


Ivo

555

interkoi

555


Ivan V.

555

interkoi

555


JHP

555

interkoi

555


David

555

interkoi

555


wiechert

555

interkoi

555


Michael

555

interkoi

555


Jordy

555

interkoi

555


Jurriaan

555

interkoi

555


Pieter

555

interkoi

555


Manu

555

interkoi

555


Thijs

555

interkoi

555


wil

555

interkoi

555


Eric

555

interkoi

555

Eric

@interkoi 555


Phil

555

interkoi

555


Johan D

555

interkoi

555


Matthijs

555

interkoi

555


Christof

555

interkoi

555


Marc roelvink

555

interkoi

555


Huub

555

interkoi

555


Roy

555

interkoi

555


MJL

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml