" /> " />
De dag van de Iconen

De dag van de Iconen

Na zaterdag 7 september, organiseer ik voor de eerste maal, "de dag van de Iconen."

Rond 1 uur zal ik de voorstelling beginnen en zullen een 20-tal koi tussen de 60 en 80 cm, voorgesteld worden aan 50% van de prijs. Bekijk een dia voorstelling van de koi

Hoe zal dit gebeuren ? Er zal een blauw vat opgesteld staan op de koer, en de jumbo koi zullen één voor één in de blauwe bowl gezet worden. Hier zullen ze enkele minuten blijven zitten, met aanduiding van de normaalprijs, zoals vermeld op de site, en de prijs die ze nu zaterdag moeten kosten. (-50%)

Momenteel zwemmen ze hier

Een kleine aanpassing in het systeem is het volgende: Indien er een koper is voor een bepaalde koi, maar iemand anders wil dezelfde koi ook kopen, is het mogelijk om de prijs te verhogen met een minimum van 100 euro.

Om een voorbeeld te geven: ik presenteer een koi, en iemand wil de koi kopen, dan is in principe de koop rond. Laat ons zeggen dat de prijs 1000 euro is, maar er is een tweede kandidaat, dan mag deze de prijs overbieden met een minimum van 100 euro. Dit overbieden kan totdat er niemand meer overbied. Het hoogste bod wordt dan de nieuwe eigenaar van de koi.

Ik weet dat dit systeem niet werkt in onze landen, maar ik wil toch de mogelijkheid scheppen om een bepaalde koi niet zomaar weg te doen, en eventueel meer geld voor de koi te krijgen, want ze zijn stuk voor stuk meer geld waard.

Nu zijn het niet de eerste de beste koi, maar er zitten heel wat jumbo tussen tot 80 cm zoals je op het filmpje kan zien. Het is bovendien een unieke gelegenheid voor de mensen die grote koi willen, maar over het algemeen vallen over de prijs, om nu je slag te slaan.

De afspraak is evenwel dat de koi binnen de 7 dagen na aankoop wordt opgehaald, of onmiddellijk wordt meegenomen. Indien de koi meegenomen worden, moeten ze onmiddellijk afgerekend worden, tenzij men later de koi komt ophalen. Er is dan wel een voorschot vereist van 500 euro om de deal te bevestigen. Alle prijzen staan al geruime tijd op de site, en de koi die ik zal voorstellen staan allemaal op de fotoreeks, maar het blijft mijn beslissing, welke koi ik zal verkopen of niet. Je zal in ieder geval niet teleurgesteld worden.

Nog een laatste afspraak: Indien je interesse hebt om te komen kijken, zou ik een mail van je willen ontvangen met je aanwezigheid. Dit om bepaalde voorzieningen te nemen indien er onverwacht veel deelnemers zullen zijn. Voor mensen die niet kunnen komen, maar toch mee willen doen, kunnen dit ook door een mail te sturen met hun voorkeur. Vermeld het codenummer van de koi, en als deze bij de voorgestelde koi behoort, zal ik dit noteren, en indien er geen bod boven komt, kan de deal ook doorgaan.

Deze verkoop vind plaats om mijn komende reis naar Japan op 27 september meer imput te geven, want ik zal uiteraard mijn aankopen afstellen op mijn laatste verkopen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240