De eerste lading is gearriveerd

De eerste lading is gearriveerd

Gisterenavond zijn de eerste 28 koi aangekomen op Schiphol.

Om 6 uur was ik ter plaatse, er was nog niemand aanwezig buiten de persoon die verantwoordelijk is voor het inklaren van de koi bij de douane.

Mijn dozen stonden letterlijk bovenaan, of toch bijna, en binnen 10 minuten was ik ingeladen en klaar om te vertrekken. Eerst een briefje gehangen dat ik al 2 dozen mee had, want anders weten ze niet wat er aan de hand is, en om 8 uur was ik terug thuis.

Dan ben je blij dat er iemand klaarstaat om je te helpen, alhoewel ik dit bijna nooit aan iemand zal vragen. De vorige keer was het de Paul, nu was het de Rudy die even kwam helpen om de zakken naar boven te dragen. Het waren slechts 2 zakken, eentje met de tosai veilingvissen, en de andere met de geselecteerde opensales vissen. Wil je weten hoe ze aankomen in de zak ? In dit filmpje kan je zien hoe de koi zich in de zakken bevinden.

Nu moet ik weeral zeggen dat de verpakking van Momotaro altijd 100, neen 200% in orde is, en dat er ontzettend veel aandacht wordt geschonken aan de manier van verzenden. Buiten de tancho waar je de stressfactor het beste kan zien natuurlijk, komen de meeste vissen kerngezond uit de zak. Binnen enkele dagen zullen de koi "opgeklaard" zijn, en zullen ze stukken beter voor de dag komen.

In dit filmpje bekijken we ze nog even nauwkeuriger, waarbij de veilingvissen eerst te water worden gelaten, en nadien de opensales koi. In het 2de gedeelte van het filmpje zie je de koi die tijdens de opensales dagen zullen aangeboden worden voor 125 euro/stuk. Ik moet nog altijd slikken als ik enkele van deze koi door mijn handen zie glippen...wat een unieke gelegenheid voor de mensen.

Weet je wat nu nog het felste is ? Deze speciale actie had ik gepland voor mijn klanten, een geste om het zo maar eventjes te noemen. Op deze manier hadden ze de mogelijkheid om op een goedkope manier mooie tosai aan te kopen. Wat wil nu het verhaal ? De meeste inschrijvingen zijn van niet klanten, of van mensen die ik niet persoonlijk ken. Raar maar waar...maar op deze manier leer je ook weer nieuwe mensen kennen en dat is ook weeral een pluspunt...

In de loop van de volgende week zal ik deze één voor één op foto en video zetten, zodat ik ze via de website reeds kan tonen.

Het laatste filmpje is de showa die door Maeda San voor mij als eerste gepicked werd, en die tijdens de opensales dagen als enige zal geveild worden vanaf 200 euro. Ik ben benieuwd.... Ik heb deze ondertussen een codenummer gegeven die eindigt op 13, in dit geval dus 1302013. De meeste speciale koi of koi die voor mij een speciale betekenis hebben eindigen meestal op 13 achteraan.

Vandaag ben ik open zoals iedere week van 11.00 tot 16.00 uur.

Lopende promoties.

Kohaku promotie momenteel 2600 euro

Opensales evenement...niet te versmaden

Meer afbeeldingen

De eerste lading is gearriveerd: afbeelding 1
De eerste lading is gearriveerd: afbeelding 2
De eerste lading is gearriveerd: afbeelding 3
De eerste lading is gearriveerd: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240