De eerste stenen zijn gelegd

De eerste stenen zijn gelegd

We mogen niet klagen over het weer. Het zonneke scheen zijn best deze namiddag, dus hebben we er even van geprofiteerd om de eerste bak te metselen.

s' Nachts is het helaas bitter koud, maar als het weer het toelaat zal er einde van deze week veel gebeurd zijn. De Louis werkt ook nog op zijn best mee....75 jaar en je ziet dat hij het nog altijd kan.

Wel wil ik u wel verklappen dat we onze openingsdatum nog niet volledig vastgelegd hebben, dat houden we nog even voor onszelf. Wel willen we u verklappen dat we reeds 75 zeer hoge kwaliteits tosai hebben aangekocht van Matsue, een topkweker in wording.

Het gaat hier voornamelijk over kohaku uit de Sensuke bloedlijn, die persoonlijk door Matsue (echte naam Itsaku) zijn uitgezocht en speciaal voor de openingsdag van de nieuwe vijvers zijn geselecteerd.

Naast de kohaku van Matsue, heeft Momotaro weer zijn beste gedaan om de fel begeerde HQ showa met certificaat aan interkoi te leveren. Ditmaal weten we nog niet precies hoeveel en wanneer deze zullen komen, maar dat ze speciaal voor Interkoi werden uitgezocht, dat is zeker.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml