De eerste zaterdag zit erop

De eerste zaterdag zit erop

Het eerste wat je doet als je terug bent is natuurlijk de koi bekijken.

Alles ziet er goed uit, geen direct zichtbare problemen, en dan is die stress toch ook weeral verdwenen.

Zoals je kan zien in dit filmpje doen de koi het goed, en zwemmen ze nog aardig rond op deze temperatuur die hier momenteel ± 9° bedraagt.

Ik heb deze morgen, want ik was al om 4 uur wakker, de ganse website door elkaar gerutseld, en de juiste foto's, de juiste filmpjes op de juiste locaties aangebracht, zodat de meeste informatie weer uptodate is. Vergeef me als er een foutje in staat, want er kan heel makkelijk een foutje insluipen in heel die boel informatie die aangepast moet worden.

Het is een heel werkje dat niet op één twee drie gedaan is, en als ik even op de klok kijk zie ik dat ik er toch 2,5 uur mee bezig geweest ben. Normaal zou alle informatie moeten kloppen, buiten de info van 1 koi waar ik zelf niet helemaal zeker van ben, maar dat ben ik op aan het vragen.

Je zult ondertussen ook zien dat ik een aantal koi weer toegevoegd heb. Dit zijn geen koi van de laatste trip, maar dit zijn koi van de veiling in het voorjaar, en koi uit de veiling van oktober. Bekijk ze even goed, want als je interesse hebt in één van deze koi, kan je me nog altijd contacteren om ze aan te schaffen.

Sanke Sakai SA-V13-10191 - Miss Japan II

Sanke Sakai SA-V13-1086 - Big Rose

Sanke Sakai SA-V13-04143 - Love Symbol

Sanke Sakai SA-V13-104134 - Seven Star

Tancho Showa TA-V13-10188 - Ninja

Je moet begrijpen dat dit koi zijn uit het duurdere segment. De meeste filmpjes zijn niet in de bowl gemaakt. De reden is eenvoudig. Deze koi werden momenteel nog gevoerd, en worden dan niet in een bowl getoond, dit om de gezondheid niet te schaden. Ze zullen nu een weekje niet gevoerd worden en in de loop van volgende week mag je een bijhorend filmpje verwachten.

Er komen op 2 december een 35 tal nisai koi binnen van de kwekers Momotara, Sakai FF en Taniguchi. De meeste koi zijn tussen de 55 en 70 cm en zullen te bezichtigen zijn tijdens de opendeurdagen op zaterdag 14 en zondag 15 december. Heb je nog niets in je agenda staan, hou deze dagen dan vrij.

Ik zal in de loop van volgende week meer informatie geven over deze 2 opendeurdagen. Al de getoonde koi zullen speciaal gepromoot worden voor de verkoop, maar daarover later meer.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240