De Interkoi telefoonhouder

De Interkoi telefoonhouder

Onlangs kocht mijn zoon een nieuwe machine voor zijn bedrijf, een nieuwe grafeermachine. Hiermee kan hij bepaalde Sign uitvoeringen maken die precies passen in zijn verkoopsstrategie.

Ik heb al enkele uitvoeringen gezien en ik ben onder de indruk van de mogelijkheden van de machine. Op een bepaald ogenblik werd mijn aandacht getrokken door een voorbeeld dat in mijn ogen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk was, namelijk een telefoonhouder.

Wie loopt er nu niet met een telefoon in zijn handen tegenwoordig. Ze kunnen nog maar pas stappen of ze hebben ook al een telefoon in de hand, en weten beter dan ons hoe ze moeten swipen en info opvragen op internet, meestal voor spelletjes.

De mogelijkheden met een smartphone of Iphone zijn trouwens bijzonder uitgebreid, want anders hadden jullie misschien ook nooit van Interkoi gehoord, en kon ik niet de mensen in andere landen bereiken. Dit fenomeen is ongekend en gelukkig heb ik de ontwikkeling van dichtbij meegemaakt.

Ondanks het feit dat ik op tram 7 zit, kan ik goed overweg met de huidige mogelijkheden, ook hier weer dankzij mijn zonen die me altijd op dit gebied begeleid hebben en een antwoord op mijn vragen konden geven. Het was inderdaad moeilijk als je nooit de basis gehad hebt.

Om een lang verhaal kort te maken, zag ik de Interkoi telefoonhouder als een nuttig geschenk om aan de klanten te geven die hun koi komen ophalen. Ik hoop dat de productie eind volgende week zal afgesloten worden want ik had natuurlijk nog een paar speciale wensen.

De mogelijkheden zijn uitgebreid, enkel de fantasie moet je de vrije loop laten om bepaalde ideëen uit te werken. Na het ontwerp te hebben goedgekeurd zal ik een groot aantal Interkoi telefoonhouders laten produceren om ze GRATIS WEG TE GEVEN.

Het enige dat ervoor nodig is, is dat  je een nieuwe koi hebt aangekocht bij Interkoi Arendonk, dit lijkt me toch min of meer normaal. Je zult de keuze hebben uit 3 kleurschakeringen, namelijk zwart, rood of doorzichtig. 

Dus wie vanaf eind volgende week zijn koi komt ophalen heeft recht op 1 Interkoi telefoonhouder. wie echter geen klant is, en dit toch aan wil kopen, dat kan natuurlijk ook. De prijs is 25 euro ex verzendingkosten. Geven is ook een kunst, en ik hoop dat de klanten blij zijn met dit kleine presentje.

In principe kent iedereen het bedrijfje van mijn zoon. Interkoi maakt gebruik van de infrastructuur van B-Sign Reklamewerken en dit al ettelijke jaren. Ze zijn ondertussen vrij bekend in de regio en zelfs ver daarbuiten.

Mijn zonen zitten min of meer altijd in dezelfde branche. Robby mijn 2de zoon legt zich vooral toe op CMR website beheer, het bouwen van op maat gemaakte software en online marketing via inspira.be,vooral bekend natuurlijk door zijn professionele database applicaties tot in het buitenland bekend. Zijn sterkte is het op maat te programmeren en geen gebruik maken van bestaande applicaties die de klant de vrijheid geeft om via analytische informatie op maat te bouwen.

Hij wordt bijgestaan door mijn 3de zoon Vincent die vooral het social media management mee ondersteunt via digital ninja.be. Zijn talent is vooral zijn schrijfstijl en markteing doorzicht die alom geapprecieerd wordt. Ach ja een beetje publiciteit voor mijn zonen zal ook niemand pijn doen denk ik !  

Als ik de Interkoi telefoonhouder vergeet mee te geven, VRAAG ER DAN NAAR !

Om het nieuwsitem van vandaag wat koiglans bij te geven werd er mij gevraagd om enkele koi te bowlen en te filmen. De vragen kwamen vanuit Italië, want een aantal koi zullen begin mei opgehaald worden door bijzonder aardige Italianen. Je bowlt ze dan graag eventjes om ze te laten zien.

Een sanke van Momtaro 2006025

Een showa van Izumiya

En voor een Franse klant deze prachtige kohaku van Momotaro KO

Meer afbeeldingen

De Interkoi telefoonhouder: afbeelding 1
De Interkoi telefoonhouder: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Ben Brons

555


Roy

555


Kristof_d

555


Peter De Clercq

555


Johan

555


Johan D

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml