Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /data/sites/web/interkoieu/www/_blog.php on line 92

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /data/sites/web/interkoieu/www/inc/functions_loginuser.php on line 531

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /data/sites/web/interkoieu/www/inc/functions_loginuser.php on line 531

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /data/sites/web/interkoieu/www/inc/functions_loginuser.php on line 576
De verkochte Izymiya showa | Japanse Koi | Interkoi
De verkochte Izymiya showa

De verkochte Izymiya showa

Gisteren heb ik er werk van gemaakt om de verkochte Izumiya showa even te filmen. De niet verkochte werden in hun vijver van 2021 geplaatst, en hopelijk worden er dit jaar nog enkele van verkocht.

Wie een showa zoekt, moet zich zeker niet inhouden. Het zijn bijzonder mooie showa die wel niet de jumbo eigenschappen dadelijk laten zien, maar door de tand des tijds toch een behoorlijke grootte zullen krijgen.

We spreken dan niet van kleppers van 80-90 cm, maar ze zullen sowieso een gretige grootte halen. Ze zullen ook niet het prijskaartje hebben van de grote kadetten maar een aangenaam prijskaartje dat vertrekt van 395 euro, wat haalbaar is voor velen onder u.

Ik hoor continue dat ik veel te duur ben, maar de meeste mensen kijken alleen maar naar de dure koi, waardoor ze de goedkopere blijkbaar uit het oog verliezen, en dat is ergens zonde. Uiteraard blijf ik mij focussen op de originele jumbo reuzen, want dat is mijn doel en mijn leven.

BEKIJK HIER HET FILMJPE VAN DE IZUMIYA SHOWA

Persoonlijk vind ik dat ze te weinig erkenning krijgen, de showa van Izumiya. Ik dacht van een geweldige deal te hebben gemaakt met Narita, maar niets is minder waar. Van de 130 die ik vorig jaar aankocht blijven er nog een 30-40 over en dat is iets teveel.

Ik ga dan ook proberen om een extra inspanning te doen om ze toch aan de man te brengen. Ik nodig alle mensen dan ook uit om een bezoek te brengen als het een beetje een optimistisch zonnig weertje is om een kijkje te komen nemen naar de pracht van de showa.

Ik heb er gisteren nog een filmpje van op facebook gezet. Het is een prachtig gezicht, maar ik zou toch willen dat het peleton einde dit jaar uitgedund zou worden. Ik ga dan ook een versoepeld prijsbeleid invoeren voor mensen die op zoek zijn naar mooie showa, want dat blijven ze !

In plaats van de showa via de website te presenteren en te verkopen, ga ik het overgrote deel dadelijk van de website op non actief stellen, en er regelmatig een eyecatcher van maken, zodat mensen persoonlijk hun showa komen uitkiezen. De prijzen zullen dan ook aantrekkelijk gemaakt worden voor showa liefhebbers, toch de belangrijkste koisoort onder de koi.

Het is de laatste jaren wel enigszins verandert. Was het vroeger showa - kohaku - sanke, dan het ik het gevoel dat sanke en kohaku meer op de voorgrond zijn getreden en showa naar de laatste plaats is verdrongen. 

Ook opmerkelijk vind ik persoonlijk dat meer vrouwen vallen voor showa, terwijl ik altijd de indruk heb gehad dat het meer mannelijke vissen zijn, maar natuurlijk kan ik mij vergissen of is er een bepaalde tendens gaande ?

Geniet in ieder geval van deze serie in de bowl met Izumiya showa, want ze mogen er stuk voor stuk zijn !

Wat me wel opvalt momenteel is dat de kohaku bijzonder in trek zijn bij de koikichi en terecht. Het rare van het verhaal is dat het vooral het buitenland is dat de kohaku ten volle apprecieert. In dit geval Duitsland en frankrijk. Raar maar waar. Van de 3 kohaku die momenteel in optie staan, is er geen enkele bij voor NL en BE, daar moeten we toch eens over nadenken. Gelukkig blijft de verkochte kohaku in onze contreien. (NL)

TENSLOTTE DE KOI UIT DUITSLAND

Door de perikelen met het transport dat uitgesteld werd naar dinsdag 6 april, moet je er rekening mee houden dat de koi die via Michael in Duitsland gekocht werden, ook zullen aangeleverd worden op 10 april. Ik zou het op prijs stellen dat de mensen die een koi vanuit Duitsland hebben aangekocht deze op dezelde dag kunnen komen ophalen. Het wordt op prijs gesteld !!

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Roy

555


Dewallens Rudi

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml