De kleine sputtertjes zijn aan de beurt

De kleine sputtertjes zijn aan de beurt

Een rol die is weggelegd voor velen maar absoluut niet aan mij. Ik ben zoals ik ben, en het is nu eenmaal zo...

Als je ziet hoe weinig er van tosai uitgroeien naar jumbo koi, en hoeveel mislukkingen er zijn om er één goede uit te halen, dan is het niet mijn partijtje koihandelen.

Het is een bewuste keuze die ik maak, en het kan zijn dat ik overmorgen of de dag erna toch een aantal jumbo tosai ga uitkiezen bij Taniguchi of Takigawa, maar dan dat ze mogen blijven overwinteren totdat ze hun lengte hebben bereikt om als jumbo tosai in aanmerking te komen.

De tosai van Momotaro moeten weg, mogen niet overwinteren, en dit is iets waar ik weinig voor voel. Ik heb het al eens gedaan, zonder overwintering, maar ik kan niet echt zeggen dat ik erdoor bekoord werd. Van nisai naar Sansai of ouder is mijn ding, en ik wil dat dit zo blijft. Morgen komen de grote opensales vissen te voorschijn, en we zullen zien wat de snoepjeswinkel te bieden heeft.

Wel ben ik bang dat er niet veel meer te rapen gaat zijn als ik zie hoe de Aziaten te werk gaan. Als enige Europeaan, met alleen Karl, een Zuid Afrikaan als compaan die zowat niet Aziatisch eruit ziet, denk ik dat we het moeilijk gaan krijgen.

Ik heb al geprobeerd om Max te beïnvloeden om de Tancho Showa niet aan de haak te slaan, maar ik betwijfel of hij zoveel medelijden met mij zal hebben. Ze beginnen me echter te kennen, en dat helpt af en toe wat.

Omdat ik niet van plan was vandaag iets aan te kopen, heb ik maar mijn camera in de aanslag gehouden en geprobeerd een globaal overzicht te maken van hoe de dag in zijn geheel gepasseerd is. Door korte filmpjes achter elkaar te koppelen heb ik in feite een volledig overzicht gemaakt van hoe alles verloopt.

Om niet in ellenlange teksten te vervallen, heb ik mijn tekst op de filmpjes gezet, en ik moet zeggen dat het vrij duidelijk is. Bovendien heb ik een film gemaakt vertrekkende van het hotel naar de Momotaro Koi Farm, zodat je kan zien hoe de omgeving er min of meer uitziet. Je kan het een beetje meebeleven.

De rit naar Momotaro in 4.44 min

Mijn OpenSales dag in 14.27 min

Waar je wel eens aan moet denken, zodat je toch een beetje leert begrijpen hoe het in elkaar zit, is de prijzen die ik toon voor visjes van ocharme 15 cm. Bovendien weet ik dat er maar weinigen van dit spul het zullen maken, en nog meer die het gewoon niet overleven. Denk daar maar eens goed over na.

Geniet van de filmpjes, ik ga proberen met mijn kleinkinderen te skypen...

Meer afbeeldingen

De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 1
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 2
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 3
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 4
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 5
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 6
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 7
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 8
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 9
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 10
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 11
De kleine sputtertjes zijn aan de beurt: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240