De kohaku van John en Inez

De kohaku van John en Inez

Ze hebben een zwak voor de Momotaro koi. Een jaartje geleden ongeveer kochten ze 2 kleine showa van Momotaro na een bezoek aan Arendonk. Dit was trouwens de eerste keer dat ze op bezoek kwamen.

Blijkbaar zijn ze heel tevreden over deze 2 showa, dus een nieuwe aankoop is aangewezen. Ze kozen voor een kohaku uit het aanbod van Michael, dus die mag ik bij levering niet vergeten uit het pakket te zoeken.

Ik krijg dan een foto aan van de set kohaku en de koi van hun keuze is aangeduid. Geen nummer, geen code, dus het is zorgen dat je geen fouten maakt als ze binnenkomen, want de koi vertrekken anders richting Duitsland.

John vertelt me dat ze een eigen quarantaine hebben, dus opvangen zal geen probleem mogen zijn. De keuze is natuurlijk aan  hen. Eind februari zou deze geleverd worden.

Ik kreeg ook enkele foto's aan van hun en ik moet zeggen dat de vijver wel heel spontaan langs de weg is aangelegd. Maar ja, zo kan iedereen er van genieten. Zolang er maar geen hengelaars in de buurt komen !

Ik ken Inez en John nog niet zolang, maar het lijken mij inspirerende mensen. Als ik hun Facebook account bekijk heb ik wel een filmpje van één van deze showa gevonden denk ik, en die laat ik hier even zien. Ze zijn er ook niet van op de hoogte dat ik een nieuwsitem van hun post, ik hoop dat ze me dit niet kwalijk nemen.

*************************************

Ik heb de koi die afgelopen week aangekocht werden ook op hun rechtmatige plaats gezet. Het is dikwijls te ingewikkeld als je op vragen uit het buitenland moet antwoorden waar deze koi zich bevinden, en de vragen die hierover gesteld worden.

Het aanbod van Interkoi Nederland vind je hier.

Het aanbod van Interkoi Germany vind je hier.

Het liefst heb ik dat je contact opneemt met hen rechtstreeks, zij kunnen je vragen beter beantwoorden dan ik, want ik moet het hen natuurlijk ook steeds vragen. 

 

Meer afbeeldingen

De kohaku van John en Inez: afbeelding 1
De kohaku van John en Inez: afbeelding 2
De kohaku van John en Inez: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml