De laatste tosai loodjes

De laatste tosai loodjes

Nu zaterdag heb ik een speciale voorbereiding gemaakt voor de laatste tosai van begin dit jaar.

Ik dacht een perfect team van tancho op de kop te hebben geslagen en was er bijna zeker van dat ze stuk voor stuk als warme broodjes zouden verdwijnen naar een nieuwe bestemming. Mis poes.....niets was minder waar.

Hetzelfde geld voor de beminnelijke Sekiguchi Showa. Ondanks het feit dat ze uitgegroeid zijn tot zeer lovenswaardige showa met een goed patroon, perfecte huidkwaliteit en bijzonder aangename uitstraling, geraak ik ze aan de straatstenen niet kwijt.

Hier moeten we dus proberen iets aan te doen. Ik heb gisteren een filmpje gemaakt van de resterende 20 tosai, en ik heb tevens deze tosai onder de knop "nieuwe aanwinsten" gezet met een vaste ronde prijs. De kleinste is om en bij de 32 cm, de grootste is om en bij de 46 cm.

Nu wil ik nog proberen deze in de loop van de maand september te verkopen. Ik zeg wel verkopen, want ze zijn te goed om weg te geven. Ik zal er echter wel "een specialleke" van maken, en wel op de volgende manier, luister goed !

Vandaag komt een verse lading probites binnen, met voer dat al gericht is op het najaar en de winter, met name dus met veel probites herfstvoer, drijvend en zinkend, alsook wintercare. Het voer is zo vers als het maar kan zijn.

Indien iemand een tosai wil aankopen uit deze serie, mag je…let op 25% van de waarde van de aankoop gebruiken voor de aankoop van Probites, wat in mijn ogen nog altijd het beste voer is, maar daar ga ik geen discussie over opstarten.

Even in cijfers uitgedrukt. Als je bijvoorbeeld een tosai koopt met een waarde van 500 euro, mag je 25% ofwel 125 euro opkopen aan Probites. Als dat geen goede deal is, dan weet ik het ook niet meer. De voorwaarde is wel dat de probites berekent wordt aan de standaard verkoopprijs, dus niet onderhevig aan kortingen of promoties, maar dat lijkt me evident.

Met deze promotie vang je 2 vliegen in 1 klap. Een bijzonder goede tosai in combinatie met voer voor het najaar en de winter. Wat wil je nog meer !

Het is ook mogelijk dat je een tosai in optie neemt voor zaterdag of zondag en dat je dan even langskomt om te kijken of de tosai beantwoord aan je verwachtingen. Stuur me dan een mailtje met de gewenste tosai (codenummer vermelden) en ik leg de optie eventjes vast.

Ik verwacht nu toch een groot aantal geïnteresseerden zaterdag, en als ik zo even in de vijver kijk, is het een bijzonder mooi gezicht om al die tancho samen te zien zwemmen ! Deze promotie laat ik voorlopig even staan voor de volgende 2 weken, dus tot en met zondag 20 september.

Bekijk nog even de filmpjes van de tosai tancho en van de showa van Sekiguchi, met enkele kohaku van Sakai en showa van Momotaro en Dainichi.

Eerlijke koi voor een eerlijke prijs

Er nog even aan toevoegen dat de koi nu al redelijk goed aangesterkt zijn, en dat ze zich volop voorbereiden voor de winter. Je zal het vermoedelijk al aan hun gedrag zien. Nu overzetten is nog enkele maanden rustig de tijd nemen om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, zodat ze op zijn sterkst kunnen beginnen aan hun winterperiode.

In September

Op Zaterdag open van 11.00 tot ± 16.00 uur

Op Zondag open van 10.00 tot 12.00 uur

Meer afbeeldingen

De laatste tosai loodjes: afbeelding 1
De laatste tosai loodjes: afbeelding 2
De laatste tosai loodjes: afbeelding 3
De laatste tosai loodjes: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240