De moeite om te zien

De moeite om te zien

Blijkbaar hebben de fraaie schilderijen een succes tot over de taalgrenzen.

Bijzondere fraaie schilderingen op hout zorgen ervoor dat het succes gegarandeerd is. Deze 3 tabletten werden verkocht naar het Franse gedeelte van België, doordat ik een kleine vermelding had gemaakt op facebook.

De man bleek bijzonder in de wolken. Vooral de fraai geschilderde asagi wekte zijn bewondering. Naast onze koi, kan je in principe alle huisdieren laten vereeuwigen op hout, en is het een welkome hobby geworden voor de schilderes.

8 tot 9 uur heeft ze nodig om een kunstwerk te maken, maar het resultaat mag dan ook gezien worden. Wie interesse heeft kan altijd contact opnemen zodat ik je kan doorverwijzen. Zelf vind ik het kippetje of het haantje wel bijzonder leuk.

Ter informatie

Nu zaterdag ben ik nog open, maar dan zal ik gesloten zijn tot en met zaterdag 7 februari. (zaterdag 14 februari terug open). Of ik de komende veiling van Momotaro zal bijwonen weet ik nog niet. Het kan dat ik even op en neer vlieg naar Japan om de veiling bij te wonen, ofwel laat ik mij vertegenwoordigen. Tijdens mijn jaarlijkse vakantie zal ik af en toe toch verslag uitbrengen. Ik heb enkele nieuwsitems op stapel staan. Op onregelmatige tijdstippen kan je dus nog enkele nieuwsitems verwachten.

Wie zaterdag wil komen is altijd welkom om afscheid te nemen. Matthijs zal ook aanwezig zijn, wie dus informatie wil of graag een koi laat beoordelen door Matthijs, is zoals altijd van harte welkom.

Belangrijk

Wie nog gebruik wil maken van de aanbieding wat betreft de Hanna fotometer met bijhorende reagentia gelieve me dan nog te informeren voor vrijdagavond. Ik breng dan de bestelling in orde. Het gewenste aantal is verkocht, en de aanbieding kan dan aan deze prijzen verkocht worden. Nadien zullen ze terugvallen op hun normale prijsaanduiding, wat voor de Hanna Fotometer op ± 730 euro zal komen zonder bijhorende reagentia.

Alle Hanna instrumenten zullen tegen democratische prijzen wel via mijn verkoopsite www.koiroyal.be verder aangeboden worden.

Meer afbeeldingen

De moeite om te zien: afbeelding 1
De moeite om te zien: afbeelding 2
De moeite om te zien: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht