De nieuwe aanwinst van Rudy en Konstantijn

De nieuwe aanwinst van Rudy en Konstantijn

Morgen zullen het vooral filmpjes en beelden zijn van de aankomst van de nieuwe koi. Alle focus zal daarop gericht zijn, maar gisteren werden er ook nog andere koi opgehaald, namelijk een karashigoi voor Rudy, en een bijzonder mooie goshiki met 2 ginrin showa van Taniguchi voor Konstantijn.

Eerst was de Rudy aan de beurt, die kwam stipt om 10.00 uur aangereden zoals je op het filmpje kan zien dus perfect getimed en de social distancing in acht genomen. Deze karashigoi werd 72 cm gemeten en mag zich nu vermaken in zijn nieuwe vijver met bekende koi, namelijk de vijver van Rudy.

Oh ja op de foto is het niet Rudy met Konstantijn, maar Rudy met zijn dochter die ik al ken vanaf dat ze klein was....ze speelde toen nog met mijn petekind Lisse toen ze een jaar of 5 waren. Zij kroop altijd in de blauwe bowls om te spelen... 

Van de vijver van Konstantijn heb ik geen filmpje, maar dat zal wel in orde zijn zeker. Konstantijn kwam net na Rudy, dus dat probleem was ook van de baan. Een geweldig trio noem ik dit. Het zijn niet de grote kanonnen, maar moet dat dan.

Het zijn toch koi van 45-50 cm en dat zijn bij Interkoi de kleinste momenteel. Deze avond zullen er nog kleinere aankomen, maar nu zijn het de kleinste. Het behoort tot koisoorten waar ik weinig evolutie van ken, dus het zal zeker interessant zijn Konstantijn om deze eind dit jaar, of volgend jaar nog eens terug te zien.

Nu is het even afwachten op de levering van Frankfurt; Johnny is onderweg, het zal laat worden....

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

9 reacties

Smetje

Rudy  Er is altijd plaats voor nog eentje 


Matthijs

Mooie vissen zijn er weg gegaan! T ziet er prachtig uit daar Rudy! Erg mooie collectie vissen ook. !


KONDHO

In tijden van crisis,... leuk trio mooi duo. De Goshiki was op slag en nog steeds, blijf het wel ongewoon vinden om op foto te kopen, Nu ginrin mij niet meteen extra aantrekt, was het dat kopje en die oogjes, van de twee, visje he. Nu moet ik echter toegeven dat er eentje wel heel sterk is veranderd. Herinner mij de aankoop paar seconden voor het afsluiten van een speciale actie. Soms laat ge u eens ... . Nu blijf ik mij afvragen welke zouden jullie kiezen deze of de 1811032. Dank u.


Wim DW

proficiat rudy met je aanwinst - ik hoor je graag zeggen dat het de laatste gaat zijn ...🙊🙊🙊 mooie vijver -  mooi bestand en mooie omgeving - super 


Johan

Gefeliciteerd


rudy

mijn collectie is nu compleet, nu zal even duren voor ik iets bij koop🙈

interkoi

Hela, dat kan zo maar niet he....het is crisis....

rudy

@interkoi voor mij is ook crisiss en bijna failliet😂😂😂😂😂

KONDHO

@interkoi Had nu net hetzelfde gedacht. ....😀


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240