De nieuwe aanwinst van Rudy en Konstantijn

De nieuwe aanwinst van Rudy en Konstantijn

Morgen zullen het vooral filmpjes en beelden zijn van de aankomst van de nieuwe koi. Alle focus zal daarop gericht zijn, maar gisteren werden er ook nog andere koi opgehaald, namelijk een karashigoi voor Rudy, en een bijzonder mooie goshiki met 2 ginrin showa van Taniguchi voor Konstantijn.

Eerst was de Rudy aan de beurt, die kwam stipt om 10.00 uur aangereden zoals je op het filmpje kan zien dus perfect getimed en de social distancing in acht genomen. Deze karashigoi werd 72 cm gemeten en mag zich nu vermaken in zijn nieuwe vijver met bekende koi, namelijk de vijver van Rudy.

Oh ja op de foto is het niet Rudy met Konstantijn, maar Rudy met zijn dochter die ik al ken vanaf dat ze klein was....ze speelde toen nog met mijn petekind Lisse toen ze een jaar of 5 waren. Zij kroop altijd in de blauwe bowls om te spelen... 

Van de vijver van Konstantijn heb ik geen filmpje, maar dat zal wel in orde zijn zeker. Konstantijn kwam net na Rudy, dus dat probleem was ook van de baan. Een geweldig trio noem ik dit. Het zijn niet de grote kanonnen, maar moet dat dan.

Het zijn toch koi van 45-50 cm en dat zijn bij Interkoi de kleinste momenteel. Deze avond zullen er nog kleinere aankomen, maar nu zijn het de kleinste. Het behoort tot koisoorten waar ik weinig evolutie van ken, dus het zal zeker interessant zijn Konstantijn om deze eind dit jaar, of volgend jaar nog eens terug te zien.

Nu is het even afwachten op de levering van Frankfurt; Johnny is onderweg, het zal laat worden....

 

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

Smetje

555


Matthijs

555


KONDHO

555


Wim DW

555


Johan

555


rudy

555

interkoi

555

rudy

@interkoi 555

KONDHO

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml