De nuttige aerator uit de kast gehaald

De nuttige aerator uit de kast gehaald

Je hangt het toestel in de vijver, en die zorgt op zijn beurt voor de nodige zuurstof tijdens deze heerlijke warme dagen. Neen we gaan niet klagen, integendeel, we zijn blij dat we eindelijk wat zon te verwerken krijgen.

Ik ben echter toch gelukkig dat ik kan beschikken over "de aerator" die zorgt voor de nodige waterverplaatsing. Niet minder dan 33 kuub per uur verzetten ze, en brengen zowel stroming als zuurstof in het water. Ik heb er gisteren een kort filmpje van gemaakt. Zoals je kan zien zwemmen de vissen genoegzaam achter elkaar, en genieten duidelijk van de verrijking van het water. In Japan hebben alle kwekers een soortgelijk systeem op hun vijvers staan.

Ik krijg er dikwijls vraag naar, maar ik zet ze niet altijd in voorraad. Ik bied enkel het type aan dat ik zelf altijd gebruik en waar ik tevreden over ben, namelijk de EP 33000. Deze pomp heeft een debiet van 33 000 liter of 33 kuub per uur, kan overal geplaatst worden en heeft een laag verbruik van 125 Watt. Je zet ze alleen op als het nodig is, en ik vind het een onmisbaar apparaat.

Het is ook nuttig tijdens een behandeling of als je melkzuurbacteriën of iets soortgelijk toevoegt. Makkelijke verdeling over de vijver. Ik ga ze eenmaal bestellen voor mensen die er interesse in hebben.

De prijs voor de pomp is 325 euro BTW inbegrepen. Het opsturen kan in NL of BE en kost 12.75 euro. Ik bestel niet meer pompen dan ik kan verkopen, daarna zal ik ze niet meer aanbieden, tenzij ik weer enkele aanvragen krijg. Ik heb er de afgelopen jaren toch een 60-tal verkocht, en voor zover ik weet, niet veel klachten over gekregen.

Stuur me een mail, en als je de pomp wil verzonden hebben, geef dan je adresgegevens, en ik zorg voor de rest. Graag zou ik de bestellingen binnen hebben voor 5 augustus. Levering zal gebeuren na 18 augustus. Heb je de pomp nu niet meer nodig, dan heb je ze in ieder geval ter beschikking voor volgend jaar.

Meer afbeeldingen

De nuttige aerator uit de kast gehaald: afbeelding 1
De nuttige aerator uit de kast gehaald: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137