De oktoberrevolutie

De oktoberrevolutie

Zoals je kan zien zijn alle prijzen op dit ogenblik terug op de website verschenen. Sommige zijn duurder geworden, andere goedkoper.

Ik wil in de maand oktober nog even uitpakken met een grandioze Aktie die ik enkel kon bewerkstelligen in samenwerking met een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in digitale meetapparatuur, namelijk Koitronics.

We hebben deze apparatuur goed onder de loupe genomen en de mogelijkheden bekeken die deze apparatuur hebben ten opzichte van de klassieke methoden. Hierdoor werden we toch aangenaam verrast door de nieuwe Micro 7+ die maar liefst 37 waardes digitaal kan meten, waarvan er toch 7 heel belangrijk zijn voor de koiliefhebbers. Voordeel hiervan was het praktische gebruik en de juiste waardebepalingen.

Samen met Rini hebben we besloten om hier toch wel een serieuze Aktie aan te koppelen in de vorm van een oktoberpromotie.

Bij aan koop van één of meerdere koi voor een totale waarde van minimaal 2000 euro, geven we tijdens de maand oktober een volledige set Micro 7+ ter waarde van 555 euro volledig gratis.

Niet alleen dit, maar ook bij aan koop van één of meerdere koi voor een totale waarde van minimaal 1000 euro, geven we tijdens de maand oktober een digitale set weg waar je de volgende waarden digitaal mee kunt meten. Ph – Geleidbaarheid en temperatuur.

Omschrijving Micro 7+

De nieuwe manier voor het bepalen van uw waterwaardes;

Meet 10 maal nauwkeuriger met de MICRO7+ photometer. Dit professionele en gepatenteerde instrument is in de USA ontwikkeld voor industriële toepassingen, maar ook voor zwembaden en Wellness Centers, en daarmee zeer geschikt voor (koi)vijvers en aquaria.

Dit handzame instrument is waterproof (IP67), blijft drijven, uiterst nauwkeurig 0,01 en zeer eenvoudig in het gebruik. Bovendien krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie op dit instrument.

Voor het uitlezen van de diverse waterwaardes gebruikt u teststrips (reagentia).

Er zijn teststrips voor 37 verschillende waterwaardes verkrijgbaar.

Het gebruik is eenvoudig als simpel, u vult het meetkopje met het te meten vijverwater, vervolgens plaatst u een test strip in het apparaat en drukt u op de read toets. Vervolgens gaat in de MICRO7+een timer van 20 seconden aflopen. Na het verstrijken van deze tijd, kunt u de gemeten waarde aflezen*. Nu haalt u de teststrip uit het instrument en spoelt u het meetkopje schoon. Vervolgens kunt u deze weer vullen met vijverwater voor meten van opvolgende waterwaardes.

Gedurende de meting geeft het instrument aan welke waterwaarde gemeten wordt. Tevens voorzien van een geheugen, waarin u 140 metingen kunt opslaan. * Voor sommige metingen geld een andere meet tijd

De door ons geleverde teststrips zijn

PH - 100 strips,

Nitriet - 50 strips,

Nitraat - 50 strips,

Ammonia - 25 strips,

Totale hardheid (GH - 50 strips,

Karbonaat Hardheid (KH) - 50 strips,

Chloride (zout) - 100 strips.

Waarde complete set € 555,00

Omschrijving water kwaliteit monitor

Dit digitale meettoestel meet continu de navolgende parameters.

PH (Zuurgraad), Geleidbaarheid (EC/CF/TDS) en water temperatuur. Door de eenvoudige weergave mits 3 digitale schermen heb je een continu overzicht van deze belangrijke waterwaardes.

Waarde complete set € 145,00 euro.

Beide toestellen kunnen ook afzonderlijk besteld worden. De levering in Nederland en België zijn GRATIS. Beide toestellen zullen ook op korte termijn bij Interkoi Arendonk aanwezig zijn, zodat een presentatie hiervan zonder problemen kan gebeuren.

Om alles nog even volledig te maken is het toegelaten om deze koi te laten overwinteren in onze verwarmde vijvers. Ter informatie wil ik hier nog even meedelen dat wij 2 x buitenvijvers op een temperatuur van 20° hebben van ieder 36 m³ en dat we zopas een luchtwarmtepomp besteld hebben om de 3de buitenvijver te verwarmen tot een vaste temperatuur. Deze luchtwarmtepomp zal tevens als test dienen om de warmtepomp te evalueren tijdens de winter, zodat mensen die interesse hebben om dergelijke pomp aan te kopen dit in levende lijve te laten bekijken. Onze binnenbakken zijn ook allemaal verwarmd op een temperatuur van 22° tijdens de winterperiode. Dit zijn 3 x 15 m³ bakken.

Deze aanbieding is NIET geldig bij speciale acties, promoties of andere, en ik kan moeilijk, en wil niet afwijken van deze stelregel. Wat ik wel wil doen is het volgende: als je bijvoorbeeld een koi aankoopt ter waarde van 1750 euro, dan ben ik bereid om het saldo van 250 euro aan te rekenen voor de micro 7+. Dan koop je dit toestel met een waarde van 555 euro toch nog voor 250 euro, wat altijd nog een gunstige aankoop is.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137