De onderhandelingsfase - 01

De onderhandelingsfase - 01

Iedereen heeft op dit moment gekocht wat hij wil kopen. De eerste keuze is ook altijd de duurste keuze, maar er blijven dan nog redelijk veel koi over die geen eigenaar hebben gevonden. Altijd een moeilijke situatie waar we tegen moeten vechten met alle middelen die we hebben.

Daarom dat ik nu van alle koi foto's en filmpjes heb gemaakt en deze zal aanbieden via de onderhandelingsfase zoals ik het noem. Wat houdt dat in ? Ik ga iedere dag een foto met tosai voorstellen voorstellen die ik genummerd heb. Daarnaast heb ik een filmpje gemaakt uiteraard  met deze koi zodat je ze goed  kan zien.

Bekijk het filmpje hier !

Wat zijn de mogelijkheden ?

Iedere koi heeft een nummer gekregen. Als je interesse hebt in één of andere tosai dan mag je contact opnemen en een bod uitbrengen op de betreffende koi. Het is dan aan mij om te beslissen of ik de tosai wil verkopen aan het bod ja of neen.

Neem in gedachten dat het een fair bod moet zijn. Het zijn stuk voor stuk degelijk gekozen veilingkoi die gerespecteerd moeten worden. De meesten werden zorgvuldig gekozen op de online veilingen die zoals je weet niet van de poes zijn qua prijs.

Je kan een keuze maken om de tosai op te komen halen na aankoop of je kan de tosai azukari laten in deze op constante temperatuur gehouden 40 kuubs vijver tot medio oktober. De koi moeten voor 30 oktober sowieso opgehaald worden. Wil je de koi azukari laten dan wordt er een vergoeding van 50 euro gevraagd bij eventuele aankoop.

Indien de koi azukari blijven, geef ik garantie op overlijden. Ik geef geen garantie over ontwikkeling van de koi , alhoewel ik me sterk maak dat de meesten positief zullen ontwikkelen. Ik zou er graag garantie op geven, maar dat is vragen voor moeilijkheden.

De tosai zullen wel op een constante temperatuur gehouden worden, zonder geforceerd te worden. Het is ook mogelijk dat ik iedere maand een kleine update doe van de koi door middel van een sleepnet, maar daar ben ik nog niet uit.

Vandaag is het dus de beurt aan de koi 1 tot 4. Ik ben benieuwd of ik mensen kan motiveren. Ik wil nog vermelden dat de aangeboden koi zullen verdwijnen van de website nadat ze getoond werden. 

Tenslotte nog even vermelden dat de veilingsite online staat. Dit keer worden er bijzonder mooie koi aangeboden door Interkoi Germany. Bij eventuele aankoop zullen de koi in juli op een vooraf bepaalde dag naar Arendonk gebracht worden zodat men ze kan ophalen. Je kan de koi bekijken, maar bieden kan pas vanaf zaterdag morgen 6 uur. 

Bekijk hier het aanbod vanuit Duitsland

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml