De overkapping van Huub

De overkapping van Huub

Toch al redelijk wat overkappingen gezien dit jaar. De diversiteit is wel enorm. Dit is een mailtje van Huub, met foto's van zijn overkapping.

Ik bezoek regelmatig je site en zie dat er vele momenteel bezig zijn met een overkapping.

 

Wat me toch een beetje verbaasd is dat vele hele bouwwerken maken, met vele kosten en tijd. Nu is een ronde, beter gezegd niet rechthoekige vijver wat moeilijker, maar toch...............

 

Ik heb al jaren een overkapping, deze heb ik op maat laten maken voor mijn vijver van 4 x 4 meter, het is een op maat gemaakte kap voor een kas. Het materiaal bestaat uit gemoffeld aluminium, groen (kleuren zijn te kiezen) met PC platen van 16 mm.  Ik heb voor deze kap € 1200 betaald.

 

Het grote voordeel is dat deze met RVS bouten en schroeven vast zit en in één  uur gemonteerd en gedemonteerd is, zo sterk dat alle weersomstandigheden getrotseerd kunnen worden. Bij een ronde vijver hoef je eigenlijk alleen een rechthoekig frame te maken waarom de kap geplaats kan worden.

 

Ik heb een foto bijgevoegd, van de vijver in de zomer, en heb er nog eentje gevonden met de overkapping op. Wellicht dat een ander hiervan gebruik kunnen maken, de tuinkasten bouwer zit in Asten (noord Brabant)

PS ben nog steeds op zoek naar een showa naar mijn zin, ik ben erg kieskeurig, mag geen traditionele zijn. Ik heb ook foto bijgevoegd van een mijn showa's, 72 cm, 2,5 jaar, als voorbeeld.

Succes op de danischi veiling, showa SP-302 is mijn absolute voorkeur, met zo'n kwaliteit van huid en bouw en dan ook nog perfect kuchibeni, maar zal wel onbetaalbaar zijn.

Meer afbeeldingen

De overkapping van Huub: afbeelding 1
De overkapping van Huub: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml