De overkapping van Johnny

De overkapping van Johnny

Ik ben bijna aan de laatste overkapping bezig. Nog eentje en dan zijn al mijn vijvers voorzien van een aluminium overkapping. Het is een hele evolutie en tevens leer je iedere overkapping bij om bepaalde aanpassingen te doen.

De man die dan in beeld komt is Johnny, een onmisbaar persoon in het beeld van Interkoi. Handig als hij is heeft hij zich gespecialiseerd in het maken van overkappingen, en dit is niet de eerste die hij maakt. Nu heb ik echter ook alle gewenste aanpassingen laten maken die door de jaren bijgestuurd worden door het gebruik.

Enkele kleine, maar belangrijke puntjes: verzonken schroeven zodat je niets aan de buitenkant ziet van schroefwerk. Een bepaalde hoogte met doorkijkwand om de koi te kunnen zien. Eén vak dat ik kan openvouwen naar het 2de vak en dat ik dan makkelijk kan openleggen zodat een inkijk zeer goed mogelijk is. Schroeven die groot genoeg zijn om de kappen te bevestigen dank zij de ronde schroeven, de afdekplaten lichtjes groter dan de constuctie zodat je ze makkelijk kan oppakken om te verplaatsen. Allemaal kleine details die het systeem vervolledigen, en het leven aangenaam maken.

Wie interesse heeft om een overkapping te laten maken kan gerust contact opnemen metJohnny. Lukt het dit jaar niet meer, dan kan je bestellen voor volgend jaar, en de prijs is bijzonder economisch dat kan ik je garanderen.Wie contact wil met Johnny kan dat via mij aanvragen, dan zal ik je zijn gegevens doorgeven, en wees niet bang: ik verdien er  niets aan...

Een kort filmpje van de  overkapping. Deze is 326 x 700 cm en richtprijs mag je me altijd vragen.

De plezierigste gebeurtenis gisteren was wel het bezoek van mijn "bijna eerste klanten"  Dat moet in 2007 geweest zijn. Koikichi in hart en nieren, Bert-Jan met zijn vrouw Jacqueline vergezeld met Anja en Richard.

Ze hadden na jaren afwezig te zijn, beloofd nog eens langs te komen en ze hebben woord gehouden. Ze moesten in België zijn bij een concullega waar ze een optie op een koi hadden, en ja dan kan er een bezoekje wel af. Maar ze zijn hier bijzonder open en eerlijk over geweest.

De koi die ik momenteel verkoop behoren niet tot de prijsklasse waarin zij koi willen kopen. Dat is natuurlijk één van de mindere punten van mijn strategie die ik door de jaren heb opgebouwd, en dat moet ik erbij nemen, het is niet anders.

Maar toch was ik heel blij met hun bezoek, en als je van zover komt, ben je toch verplicht om wat koi te laten zien. Ik hoop dat ze er ook van genoten hebben.

Kohaku KO-V19-10310 van Momotaro, door ons genomineerd tot één van de betere kohaku.

Sanke SA-V19-10155 van Momotaro, door ons genomineerd tot absoluut de beste sanke van de reeks. 

Showa SH-V19-10311 van Momotaro.

Showa SH-V19-10288 van Momotaro.

Sanke SH-V18-10172 van Momotaro

Tenslotte kwam Paul nog even naar zijn nieuwe aankoop kijken. Een sanke van Sakai FF 1911002 samen in de bowl met Showa SH-V19-10205. Een beloftevolle sanke die het zeker waard is opgevolgd te worden. 

Het was een intensieve zaterdag, maar zo mogen ze blijven in de winter. Geniet van de filmpjes, geniet van de foto's.

EXTRA

Vergeet je niet in te schrijven voor de opendeurdagen !

Heb je de koi evolutie van Noa al bekeken !

Er zijn momenteel al 26 inschrijvingen voor de opendeurdag...wees er op tijd bij.

 

Meer afbeeldingen

De overkapping van Johnny: afbeelding 1
De overkapping van Johnny: afbeelding 2
De overkapping van Johnny: afbeelding 3
De overkapping van Johnny: afbeelding 4
De overkapping van Johnny: afbeelding 5
De overkapping van Johnny: afbeelding 6
De overkapping van Johnny: afbeelding 7
De overkapping van Johnny: afbeelding 8
De overkapping van Johnny: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Johan

555


Christof

555

interkoi

555


Johnny

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml