De reis goed verteerd

De reis goed verteerd

Ik denk dat het vroeger ooit anders geweest is met het transport, maar tegenwoordig komen de koi aan, net of er niets gebeurd is, zo gezond als een vis….

Mijn laatste levering in het voorjaar is een feit. Het is trouwens genoeg geweest, ik ben al te dikwijls naar Schiphol gereden dit jaar om koi op te halen. Ik geloof dat het reeds de 6de keer is...Ik ben blij dat ik iemand heb die dit af en toe overneemt.

Het filmpje duurt bijna 4 minuten. Er zijn geen grote woorden nodig om te laten zien wat er uit de zakken kwam.

Ze zijn nog deze week te bewonderen in Arendonk en ik nodig iedereen uit om er gebruik van te maken. Volgende week woensdag, ten laatste donderdag gaan ze naar hun opgroeifaciliteit en zullen ze een tijd uit de running gaan.

Na even bekeken te hebben konden de tosai rustig hun baantjes trekken in de 15 kuubs opvangvijver.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240