De showa aan de beurt

De showa aan de beurt

Gisteren was het de beurt aan de karashigoi van Marudo, vandaag is het de beurt aan de overblijvende showa van de vijver onder de loep.

De karashigoi hebben tot enkele aanvragen geleid, maar nog niet tot definitieve verkopen tot mijn spijt. Vermoedelijk is de reden dat ik er geen prijs op wil zetten en de mensen de mogelijkheid te geven zelf een prijs te geven. Maar dat is nu éénmaal het spel. 

Blijkbaar hebben de mensen het moeilijk om er een prijs op te plakken. Zijn ze bang dat ze toch teveel moeten betalen ? ¨Persoonlijk denk ik van niet ! Ik geef aan iedereen de normale verkoopprijs door zoals deze vermeld was op de website, en daarvan uitgaande mogen ze een prijs bepalen. Het enige wat ik nog kan zeggen is dat alle koi in goede gezondheid zijn, en meer dan behoorlijk van kwaliteit. De corona problematiek helpt uiteraard  niet in deze tijden. 

Vandaag is het de beurt aan de overblijvende showa uit vijver 1. Dit zijn er echter niet zoveel, slechts 2 exemplaren, die je in dit filmpje kan zien. Allebei nog tiptop in orde, waarbij ze beiden iets te bieden hebben. Een maruten showa is normaal altijd een hebbeding en de showa met de mooie menware is normaal gezien ook altijd een favoriet bij veel mensen.

Zoals al eerder gezegd had ik verwacht dat deze als eerste de deur uit zou gaan, maar mis poes...Nu ga ik toch wel niet te veel aan de prijs doen bij deze showa, want daar zit nog veel rek of toekomst op. Ik vind haar zelf trouwens meer dan mooi, en dat is zeker een voordeel.

Wie er trouwens bij wil zijn als we vijver 2 zullen voorstellen is altijd welkom. Nu zaterdag zullen we vijver 2 bekijken en er filmpjes van te maken. Het zijn bijzonder leuke showa die prijstechnisch meer dan goed zijn. Vorige zaterdag heb ik er een overzichtsfilmpje van gemaakt, maar nu zaterdag gaan we er dieper op in. 

LOPENDE ZAKEN

Lees ook: 3 supermooie karashi nog te koop

Lees ook: Tesla te koop.

Kijk ook: Foto van de dag

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi Evolutie

Showa 2003038

Archief Showa 2003038