De Showa van Hoshikin

De Showa van Hoshikin

Het wordt tijd om eens uit te pakken met de showa van Hoshikin. Ik was bijzonder onder de indruk van de Hoshikin showa die aangeboden werden bij Narita tijdens de R-collectie, maar hier waren ze een maatje te groot voor mij wat betreft de prijs.

Toen ik ze echter live zag kon ik er wel optimaal van genieten en ben enkele keren terug gaan kijken. Ik heb er  nog een paar filmpjes van gedownload en die mogen gerust gezien worden. Live zijn ze nog stukken beter.

Hoshikin R-Collectie Nr. 52

Hoshikin R-Collectie Nr. 97

Hoshikin R-Collectie Nr. 98

Ik ga het niet over de prijzen hebben, want die zijn voor de meesten onbereikbaar en het risico om dit aan te kopen is voor Interkoi veel te hoog. Maar ze mogen er zijn ! Deze kan je misschien niet vergelijken met de Showa van Hoshikin die ik aangekocht heb, maar ze bevallen me meer en meer.

Huidkwaliteit vind ik bijzonder goed, patroon kan je niet vergelijken met het aanbod bij Narita, maar toch zie ik hier een bepaald toekomstpotentieel  dat alle twijfels weg zou moeten nemen. Nu weet iedereen wat er gebeurd is bij Hoshikin, dat moet  niet ontkent worden.

Ik heb daar zelf een oordeel over en als je logisch nadenkt dan zou je moeten weten dat als er één kweker vrij is van deze ongewenste ziekte, dan is het wel Hoshikin. Hij werd van binnen en van buiten uitgekleed en tot op het bot nagekeken vooraleer hij weer koi mocht uitvoeren,  net zoals bij Taniguchi.  Eigenlijk zou je nu op je 2 oren moeten slapen.

Of dit de reden is dat de Hoshikin die ik gekocht heb weinig tot geen succes hebben is een open vraag, maar alle twijfelaars hebben volgens mij ongelijk. Daarom dat ik een laatste poging ga wagen om deze showa tot het einde van 2019 aan te bieden tegen de volgende voorwaarden.

De prijs wordt een eenheidsprijs van 1500 euro voor eender welke showa. Bij aankoop ontvang je een waardebon van 300 euro die je mag gebruiken voor een volgende aankoop van een koi of voor de aankoop van probites. Ik laat de overblijvende koi, waarvan er 2 verkocht zijn, nog even de revue passeren.

 Bekijk het goed. Mijn aanbod is geldig tot en met woensdagavond 20.00 uur en dan is  het gedaan want dan ga ik nieuwjaarsavond vieren.

EXTRA

Volg het aanbod van de COUNTDOWN !

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

1 reactie

Johan

Ben wel een liefhebber van de 1911012. Mooie dame


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240