De updates blijven binnenstromen

De updates blijven binnenstromen

Het is zowat de periode dat de mudponds van de nisai en sansai worden leeggemaakt zodat de updates blijven binnenstromen. Ik heb dan ook nog veel koi in Japan zitten, die nog uit de mudpond moeten komen.

Voorlopig ziet het er echter allemaal goed uit en eind volgende week zal er meer duidelijkheid zijn wat betreft alle koi die nog moeten overkomen.

Gisteren was het echter de beurt aan de koi van Matsue die aangekocht werden bij Narita in het voorjaar. Je weet misschien nog wel die 120 nisai die in een mudpond in Niigata zouden blijven en die nu bij Narita gepresenteerd werden tijdens zijn event dat gisteren plaatsvond.

Er waren ook prijzen aan verbonden die gisteren ook uitgedeeld werden, maar daar heb ik op dit moment geen verdere info over.

Wel had ik 2 kohaku aangekocht uit de Matsue reeks, en daarvan heb ik filmpjes ontvangen. Eén van die kohaku is de speciale die door Matthijs werd uitgekozen wegens zijn bouw en zijn uniek patroon, namelijk deze kohaku KO-NA18-26, ze is nu 66 cm en zwom zo te zien ontspannen rond bij Narita.

De 2de is een kohaku die mij speciaal door Matsue San werd aanbevolen en is ondertussen 67 cm, niet onverdienstelijk vind ik persoonlijk. Hier zwemt KO-NA18-34 rond in de vats bij Narita gisteren.

Het zijn drukke tijden om alles bij te houden, want naast de updates uit Japan zijn er natuurlijk ook nog mensen die hier hun koi komen uitkiezen, en gisteren was het weer een gezellig samenzijn.

We hebben veel tijd uitgetrokken om enkele kohaku te vergelijken. Het duurde zelfs 10 minuten om beide kohaku goed te laten zien.

Het handelt zich over 2 kohaku van Momotaro die trouwens al enkele centimeter gegroeid waren vergeleken bij de aankoop in oktober tijdens de veiling. Het verschil was toch al 3-4 cm en als je bedenkt dat deze kohaku nog maar 14 maanden zijn, dan kan je een beetje de toekomst voorstellen.

Om nog wat kwaliteit te vergelijken heb ik er een sanke bijgezet die zaterdag ook verkocht werd, en het blijft een luxe om daarnaar te mogen kijken. Ik was trouwens blij met de zware verkoop het laatste weekend vooraleer ik vertrek naar Japan, het geeft me wat meer armslag voor de nieuwe aankopen.

Er werd ook aandacht gevraagd voor 2 sanke in de aanbiedingen die nog lopen aan de zijlaan van het nieuws. Deze aanbiedingen verlopen nu donderdag, en dit zijn de koi die aandacht vroegen..

Ik heb het geluid in het 2de gedeelte van de film wel verwijderd want ik heb enkele dingen gezegd die wel gemeend, maar niet mogen gezegd worden voor de camera.

Mijn aanbod van vandaag: Deze gedurfde Showa SH-V18-10234. van 16 maanden.

Voorstel 1:

Bij aankoop betaal je 2000 euro.

Bij afhaling voor 15 april 2019 betaal je nog eens 2000 euro.

Voorstel 2

Bij aankoop betaal je 1500 euro.

Voor 1 april betaal je 1500 euro.

De koi blijft azukari tot 1 oktober 2019: je betaald 1250 voor 1 oktober 2019.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137