De vijver van Matthijs G

De vijver van Matthijs G

Vijvers van anderen zien is altijd leuk. Ik kreeg van de week een mailtje aan van Matthijs, niet DE Matthijs, maar Matthijs G.

Matthijs kocht onlangs een Mukashi Ogon om zijn vijverbestand verder uit te breiden. Matthijs is fervent karpervissen heb ik begrepen, dus zij houden van brede koi, wat je natuurlijk terug kan vinden in de keuze van zijn Mukashi. Als je deze bowl Mukashi ziet, dan weet je ook onmiddellijk welke zijn keuze werd.

Ondertussen zwemt de Mukashi rustig in zijn vijver, zoals je in dit filmpje kan zien. Het raamgedeelte voor de vijver geeft toch een extra dimensie. Je ziet een aantal eenkleurige vissen, opgefleurd met wat go sanke, en zo te zien krijgen ze meer dan voldoende eten.

Dit is de mail van Matthijs.

Goedemorgen Luc,

Hier een bericht vanuit het oosten van NL. In de bijlage ook (eindelijk ) enkele foto's. De vijver is 5 m. x 2,5 m. en 1,8 diep. Daar achter een ultrasieve en een EB60 met een warmtewisselaar. De kat van de buren (Mormel) staat er ook nog bij op.

De vijver is tevens zijn drinkbak en het afdakje bij het raam is regelmatig zijn schuilplaats bij regen. Hij heeft verder 0,0 interesse in de vis, dus dat scheelt wel. Op facebook zie je ook andere verhalen met verwondingen door katten. .

Groet,

Matthijs

Hou ook nog rekening met de speciale aanbieding die loopt tot einde juli.

Meer afbeeldingen

De vijver van Matthijs G: afbeelding 1
De vijver van Matthijs G: afbeelding 2
De vijver van Matthijs G: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240