De week van de veilingen

De week van de veilingen

Om 12.00 deze middag begint de veilinge van Sakai. De veiling van Momotaro start morgen om 9.00 uur AM of in onze tijd deze nacht om 1.00 uur. De sluitingstijden zijn aangepast op verschillende ogenblikken om te proberen geen toeloop van biedingen te krijgen op geconcteerde tijden en dus te proberen geen technisch probleem te scheppen.

Het zullen dus enkele woeste dagen en nachten zijn om alles op te volgen. De vraag die zich stelt is of ik nog iets bij wil kopen ? Dat is altijd moeilijk te beantwoorden. In eerste instantie zeg ik neen, vermits ik mijn slag al geslagen heb in  mijn ogen bij de veiling van oktober.

Daarnaast probeer ik toch nog wat aan te kopen als het een mogelijike kans zou zijn. Je kan nu éénmaal niet alles aankopen, ondanks de wens om toch nog te scoren. We moeten realistisch zijn en geen risico inbouwen.

Wel heb ik bepaalde voordelen bekomen bij Momotaro, en mag ik eventueel aangekochte koi laten zitten tot het voorjaar wat toch weer ademruimte schept. Het aanbod ziet er ook geweldig uit moet ik zeggen en mijn handen beginnen te jeuken.

Buiten de kohaku worden er dit keer een groot aantal showa aangeboden met een hoog aaibaarheidsgehalte dat het bloed sneller doet stromen. Wat ik wel mankeer zijn interessante sanke, die eigenlijk niet afwezig mogen zijn, maar die we vermoedelijk in de laatste veiling van dit jaar mogen verwachten.

De veiling van Sakai FF is minstens zo boeiend, maar niet zo haalbaar voor mij. De prijzen liggen net iets te hoog om te veel risico te nemen, en het is hier hopen op een geluks aankoop, wat dikwijls ijdele hoop is. 

Nogmaals wil ik erop wijzen dat je zelf best een keuze maakt van een koi die je eventueel wil kopen. Geef het me door en laat me niet eindeloos stemmen, geef gewoon het bedrag door dat je wil investeren in een aankoop en in  een mum van tijd geef ik je de prijs door inclusief alle kosten of beter gezegd met een breakdown van de prijs. Goedkoper zal het nooit gaan....

Bovendien geef ik ook altijd de screenshot door van de prijs waarvoor de koi gekocht is, zodat er niet kan gesjoemeld worden. Wie de betere van de 2 veilingmeesters is laat ik in het midden. Ieder heeft zijn voorkeur, en de mijne is wel degelijk bekend. Nog even de links naar de websites.

MOMOTARO VEILING

SAKAI FF VEILING

 

 

 

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Jack

555


Johan

555


KONDHO

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml