Een Update van Matthijs

Een Update van Matthijs

Wie kent er Matthijs nu niet. Ondertussen is er al veel water naar de zee gevloeid, maar Matthijs is altijd in beeld gebleven ondanks het feit dat het de laatste jaren wat afgevlakt is. De koi verslaving heeft geen plaats gemaakt voor zijn fietsplezier, maar heeft het toch wat verdrongen.

Ik laat dan ook enkele foto's zien uit zijn rijk gevuld arsenaal. De updates die ik kreeg zijn raar genoeg maar van 2 koi, dus ik mis er een paar, maar dat zal zijn reden hebben veronderstel ik.

De eerste koi is een kohaku uit deze vermaarde reeks als ik me niet vergis. Alle koi die beginnen met 1811... komen uit deze selectie, en het wel niet meer of minder zeggen dan dat ze in november 2018 werden geselecteerd.

Dit waren niet de duurste, maar prijsbewuste tosai die door ons toch bijzonder streng werden geselecteerd. Dit is kohaku 1811069 of de 69ste koi van de selectie.  Ze is niet overdreven groot, slechts 44 cm, maar ik denk ook niet dat het de bedoeling is om ze supergroot te krijgen.

Ik denk dat ik er nog een 2 of 3-tal van deze selectie bij  mij heb zwemmen. Zo staan er nog enkele momenteel in de countdown, sanke 1811071 - sanke 1811056 - en tenslotte sanke 1811046, die het trouwens geweldig goed doet momenten. Er is geen recent filmpje van, maar die gaat toch richting 60 cm. Tijd om ze nog eens opnieuw te filmen.

Het was ook geen groot ding toen ze aangekocht werd. Bekijk het filmpje bij aankoop. Vermoedelijk werd ze vooral geselecteerd voor de huidkwaliteit. 

De belangrijkste koi, en ook de meest indrukwekkende koi is natuurlijk zijn Black Angel van Ueno. Ondertussen uitgegroeid tot een respectabele jumbo van 74 cm en als je van sumi houdt kom je hier zeker aan je trekken. Indrukwekkende sumi platen sieren de showa en geven haar een eigen identiteit. Op het einde van het filmjpe zie je ze nog bij aankoop of je kan dit filmpje bekijken

Ook zij werd in november gekocht, maar dan als nisai en in het jaar 2014, wat maakt dat ze nu precies 7 jaar is. Het is fijn om in deze tijden updates te ontvangen. Altijd welkom, en het handhaaft de spirti van Interkoi om zoveel mogelijk informatie van zoveel mogelijk koi weer te geven van het begin tot het einde. Dat kan enkel met de steun van mijn klanten.

Ondertussen is het geweld van de veilingen begonnen en zijn de veilingen deze week enigszins verweven met de belangrijkste veilingen samen dit keer; Het maakt het er niet makkelijker op, maar we zien wel. Mijn vijvers zijn in principe al volzet, maar een goede koi kan er nog altijd bij.

 

Meer afbeeldingen

Een Update van Matthijs: afbeelding 1
Een Update van Matthijs: afbeelding 2
Een Update van Matthijs: afbeelding 3
Een Update van Matthijs: afbeelding 4
Een Update van Matthijs: afbeelding 5
Een Update van Matthijs: afbeelding 6
Een Update van Matthijs: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

10 reacties

Niels W

555

Matthijs

555


Matthijs

555

Matthijs

555


Johan

555

Matthijs

555


Jack

555

Matthijs

555


KONDHO

555

Matthijs

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml