Deadline ophalen koi: 15 april

Deadline ophalen koi: 15 april

De moeilijkste weken komen eraan. De meeste koi zitten al van december in Arendonk, maar nu wordt het tijd dat een groot gedeelte wordt opgehaald. Ik zie hier nog bijna 100 koi, en het zijn niet van de minste die moeten opgehaald worden. Mag ik beleefd vragen om even door te geven wanneer je langskomt.

Het liefst heb ik dat je langskomt op een zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur of zondag voormiddag tussen 10.00 en 12.00 uur. Indien dan niet mogelijk, gelieve een afspraak te maken. De koi vanuit die via Duitsland zijn gekocht zullen hiernaartoe komen op vrijdag 2 april. Deze zullen voorlopig in een verkoopvijver worden geplaatst en MOETEN zo snel mogelijk opgehaald worden.

DIT GELD OOK VOOR DE KOI UIT DE SERRE !!!

Ik verzoek de mensen die één van deze koi gekocht hebben om deze zelfs op zaterdag 3 april op te komen halen. Gelieve telkens je codenummer van koi te vermelden, dat maakt het mij eenvoudiger, en klanten die een kleine koi meenemen zou ik willen vragen een box of meetbak mee te willen brengen.

Koi die geleverd worden op 30 maart, want dat is de definitieve dag van levering van de 1ste selectie koi uit Japan moeten uiteraard nog niet opgehaald worden. Deze zullen pas na KHV en CEV testen en de nodige quarantaine vrijgegeven worden. In april komt dan de laatste zending binnen. Ook deze zullen nog 4 tot 6 weken in quarantaine moeten gaan.

Hopelijk werkt het weer een beetje mee, zodat de temperatuur van de meeste vijvers tussen 13° en 15° is, en de overdracht naar hun uiteindelijke thuis vlot kan verlopen. Alle koi die weggaan werden getest op KHV en CEV, zowel de koi hier als in Duitsland.

Voor mensen die over de grens moeten. Normaal zijn er geen problemen, maar voor de zekerheid zou ik altijd dit document invullen en meenemen: verklaring op eer.

HET IS IN HET VOORDEEL VAN DE KOI

Een nieuw hoofdstuk begint. Zelfs in coronatijden moeten wij zorgen dat alles zo goed mogellijk door kan blijven gaan. We zullen er ook alles aan doen  om een zo goed mogelijke doorstart van het nieuwe seizoen te maken.

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Johan

555


Rob

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml