December veiling Momotaro

Op 18 december zal Momotaro zijn laatste veiling houden van dit jaar.

Tijdens deze veiling zullen er Kohaku, Sanke,Showa en tancho aangeboden worden, met een groot aanbod ditmaal van Showa uit de nieuwe bloedlijn Mako. Dit gezegd zijnde en de foto's bekeken te hebben, kan ik met grote zekerheid zeggen dat wij vinden dat we toch mee van de beste showa op de kop hebben kunnen tikken op de veilingen respectievelijk mei en november van dit jaar. Uiteraard zegt een foto te weinig om een optimale beoordeling te kunnen geven en is onze aanwezigheid bepalend om de kwaliteit in te schatten.

Zijn er mensen die interesse hebben om een bod te wagen op één van deze koi, geef ons dan een seintje. We zullen je dan onze voorwaarden toezenden. We zullen ter plaatse bekijken of de gewenste koi voldoet aan de basisvoorwaarden betreffende het hi, bouw en huidkwaliteit, en afhankelijk hiervan een bod uitbrengen of niet. Indien de koi niet voldoet aan deze regels zullen wij echter GEEN bod uitbrengen.

Geef ons uw bod door, en wij zullen ten eerste meedelen of het een haalbaar bod is, ten tweede pas bieden als de koi voldoet aan de technische aspecten van de koibeoordeling, en ten derde dat de koi voldoet aan onze normen. Dat wij er goede koi uit kunnen halen bewijzen onze resultaten. De mogelijkheid om de koi een jaar extra in de mudpond is aanwezig, en dan ervaar je "de trill" van je leven.

Voor alle foto's zie onderstaande link naar Interkoi Arendonk!

Meer afbeeldingen

December veiling Momotaro: afbeelding

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml