Momotaro veiling 18 December

Momotaro veiling 18 December

Op 18 december zal Momotaro zijn laatste veiling houden van dit jaar.

Tijdens deze veiling zullen er Kohaku, Sanke,Showa en tancho aangeboden worden, met een groot aanbod ditmaal van Showa uit de nieuwe bloedlijn Mako. Dit gezegd zijnde en de foto's bekeken te hebben, kan ik met grote zekerheid zeggen dat wij vinden dat we toch mee van de beste showa op de kop hebben kunnen tikken op de veilingen respectievelijk mei en november van dit jaar. Uiteraard zegt een foto te weinig om een optimale beoordeling te kunnen geven en is onze aanwezigheid bepalend om de kwaliteit in te schatten.

Zijn er mensen die interesse hebben om een bod te wagen op één van deze koi, geef ons dan een seintje. We zullen je dan onze voorwaarden toezenden. We zullen ter plaatse bekijken of de gewenste koi voldoet aan de basisvoorwaarden betreffende het hi, bouw en huidkwaliteit, en afhankelijk hiervan een bod uitbrengen of niet. Indien de koi niet voldoet aan deze regels zullen wij echter GEEN bod uitbrengen.

Geef ons uw bod door, en wij zullen ten eerste meedelen of het een haalbaar bod is, ten tweede pas bieden als de koi voldoet aan de technische aspecten van de koibeoordeling, en ten derde dat de koi voldoet aan onze normen. Dat wij er goede koi uit kunnen halen bewijzen onze resultaten. De mogelijkheid om de koi een jaar extra in de mudpond is aanwezig, en dan ervaar je "de trill" van je leven.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052