Dieter kwam van verre

Dieter kwam van verre

Het moest er even tussendoor, hij heeft er speciaal verlof voor genomen, maar uiteindelijk is het toch gelukt.

De laatste van de Okawa Purachina ging gisteren richting Vlaanderen. Dieter heeft dit jaar pas zijn vijver opgestart. Niet zo heel groot, slechts 12 kuub, maar blijkbaar gaat hij er toch met zorg mee overweg. Rustig opstarten, verwarmen, niet teveel koi het eerste jaar, verstandige beslissingen.

Het zijn koi die ik niet zo makkelijk koop, maar af en toe kan ik me toch laten verleiden door dit soort koi. Het waren geen dure koi, en ze werden vlug verkocht. Dit hoofdstuk is nu ook weeral afgesloten…

In de loop van de namiddag kreeg ik nog een telefoontje van Kris en Reinholdt dat ze de Inazuma Kohaku ook konden ophalen. Gisteren nog een nieuwsitem geschreven over hun vijver, vandaag ging de kohaku die eerste werd op de Euregio show in Oldenzaal naar huis. Zij nam zowel de eerste prijs in size, maar ook nog in variety. Daar gaan mijn prijswinnaars…

Dit weekend heb ik een totaal ander gamma op de show ingezet, en hopelijk pakken ze ook een paar prijsjes. Ik neem een 12-tal koi mee uit verschillende klasse, en het moet al heel slecht gaan moesten er daar niet enkele winnaars tussen zitten.

Wie interesse heeft om één van deze koi aan te kopen is natuurlijk altijd welkom op onze stand op de Belgische Koi Show.Nogmaals, onze stand heeft nummerke 5, maar je zult ons wel herkennen aan de digitale prints die ik aan de tent zal installeren van Interkoi en van Koiroyal. Vergeet zeker niet deel te nemen aan de wedstrijd voor de tancho of de waardebon van 500 euro.

Je begrijpt dat ik niet open zal zijn in het weekend, want ik moet aanwezig zijn op de show. Ik heb koffie, frisdrank etc. klaarstaan voor diegenen die even gedag willen komen zeggen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240