Dit heb ik nog nooit gekregen

Dit heb ik nog nooit gekregen

Altijd sta ik versteld van de vrijgevigheid van mijn klanten. Ik ben er dan ook altijd heel blij mee.

Gisteren kreeg ik zelfgemaakt honing van accacia-en lindebloemen, en wie kan je beter de bokaal laten presenteren dan Rini. Normaal eet ik nooit geen honing, maar dit was toch wel tongstrelende zoetigheid die ik niet kende. Heerlijk van smaak.

Harold kwam een zabbervisje uitkiezen, één van de laatste der Mohikanen. De keuze ging naar een citroengeel zabbervisje met groenige midori-kenmerken. Nog enkele te gaan, en dan is de hele collectie verkocht. De honing werd ons gegund, bedankt Harold.

Een moeilijke keuze werd het voor Katja en Dave. Oorspronkelijk kwamen ze voor de Matsukawabake, maar uiteindelijk zijn ze gezwicht voor de klasse van een kohaku met toekomstpotentieel.

Sandan Kohaku uit de Bentley Bloedlijn van Momotaro

Dit zijn zo van die koi waarin je tijd moet steken en waarin je moet geloven. De body en huidkwaliteit zijn kenmerken die deze kohaku net datgene extra geeft dat andere koi dikwijls missen. De bouw is zo sterk dat ze wel goed moet evolueren. Het is een waardige dochter van Bentley.

De koi is nooit geforceerd, maar zal een natuurlijke groei gaan kennen. Het kiwa en sashi is van zeer goede kwaliteit, het patroon is evenwichtig en stabiel. Odome zit precies op de juiste plaats, en het staartstuk onthult haar toekomstpotentieel.

Met andere woorden, een koi om op te volgen en verder te laten ontwikkelen. De hitte was extreem gisteren, terwijl het hier deze morgen weer flink regent. Het is het verhaal van de ganse zomer…ups and downs die voor niemand plezierig zijn, niet voor ons, maar ook niet voor de koi.

Daarentegen doen de koi het hier geweldig. De vijvers raken leeg, ze zwemmen dat het een lust is, en de kwaliteit is nog meer dan behoorlijk. Een goede gelegenheid dan ook om je laatste aankopen voor dit jaar te doen. Ik ben er fanatiek voorstander van dat de koi hier minimum een jaartje zitten vooraleer ze weg gaan. Commercieel is dit niet haalbaar, maar het heeft zoveel voordelen….

Maak gebruik van deze laatste weken….

Meer afbeeldingen

Dit heb ik nog nooit gekregen: afbeelding 1
Dit heb ik nog nooit gekregen: afbeelding 2
Dit heb ik nog nooit gekregen: afbeelding 3
Dit heb ik nog nooit gekregen: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240