Onbekende volgens mij

Onbekende volgens mij

Weinig mensen zullen zich deze ginrin kohaku van Momotaro nog herinneren denk ik.

Zij heeft niet zo heel lang in Arendonk gezeten, en helaas heb ik er geen archief van. Wel weet ik dat deze ginrin werd aangekocht op de veiling van maart 2008, en bijzonder hoog scoorde bij mezelf. Ik zie nu eenmaal graag een mooie ginrin, en deze had wel een bijzonder mooie body.

Haar tekening was speciaal, maar de huidkwaliteit was opmerkelijk. Nu is ze 60 cm en blijft ze me toch bekoren. De grootte had iets beter gekund, maar traag groot is ook goed, misschien nog wel beter.

Daarnaast nog even melden dat ik momenteel wat fietstochten maak in Loosdrecht. Deze voor mij onbekende streek is toch wel heel verrassend. Het is een onverwacht interessante streek die me toch wel kan bekoren. Een vergelijkbare streek heb ik niet in gedachten. Het feit dat Loosdrecht aan de Loosdrechtse plassen ligt, maakt de streek populair voor boten.

2 Opvallende dingen echter. Er staan ontzettend veel fruitbomen bij de mensen in de tuin...gezellig zoals vroeger, maar er staan ook ontzettend veel huizen te koop. Je kan geen 100 meter fietsen of er staat wel een huis te koop.

Meer afbeeldingen

Onbekende volgens mij: afbeelding 1
Onbekende volgens mij: afbeelding 2
Onbekende volgens mij: afbeelding 3
Onbekende volgens mij: afbeelding 4
Onbekende volgens mij: afbeelding 5
Onbekende volgens mij: afbeelding 6
Onbekende volgens mij: afbeelding 7
Onbekende volgens mij: afbeelding 8
Onbekende volgens mij: afbeelding 9
Onbekende volgens mij: afbeelding 10
Onbekende volgens mij: afbeelding 11
Onbekende volgens mij: afbeelding 12
Onbekende volgens mij: afbeelding 13
Onbekende volgens mij: afbeelding 14

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137