Fijn om te horen

Fijn om te horen

Af en toe krijg ik toch een update van iemand, en dat stemt me plezierig.

Ditmaal kreeg ik een update met bloemetjes en dat is me nog nooit gebeurd. Kathy kocht dit jaar een kohaku van Matsue, een Sekiguchi bij Ton van Almere, en natuurlijk niet te vergeten een Karashigoi van Takigawa. Maar wie heeft er dit jaar geen gekocht ?

Dit zijn Kathy's woorden:

Lady Gaga (=karashigoi)doet het trouwens prima en doet haar naam eer aan, ze gedraagt zich niet altijd normaal. Als we buitenkomen steekt ze haar hoofd en lijf bijna over de vijverrand om om eten te bedelen! Vééééél body al bijgekregen en ze lijkt ons ook al een heel stuk gegroeid! We hebben zoveel plezier van haar, een echte schootkoi. (= zabbervisjes)

Matsie (kohaku van Matsue) doet het ook prima, net als Lady Gaga steeds op zoek naar voer, maar wel stukken schuwer dan miss Gaga. Al moeten we zeggen dat, sinds Lady Gaga de vijver onveilig maakt, ze steeds dichter en dichter durft te komen.

Matsie ziet er trouwens prachtig uit, wat een mooie huid heeft ze en dat aparte patroon van haar laat iedere dag weer m'n hart smelten...

Ik zou het fijn vinden moesten er meer mensen een update geven van de koi die vertrokken zijn uit Arendonk. Sinds ik verleden jaar het archief heb ingesteld zijn er meer dan 360 koi verkocht, dus daar moeten hele bijzondere tussen gezeten hebben. Laat zien die handel….

Meer afbeeldingen

Fijn om te horen: afbeelding 1
Fijn om te horen: afbeelding 2
Fijn om te horen: afbeelding 3
Fijn om te horen: afbeelding 4
Fijn om te horen: afbeelding 5
Fijn om te horen: afbeelding 6
Fijn om te horen: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml