Dit weekend zaterdag gesloten

Dit weekend zaterdag gesloten

Even vermelden dat ik nu zaterdag 26 september NIET open zal zijn, maar ik hou zondag 27 september wel open.

Ik zal dan open zijn van 10.00 uur tot 14.00 uur. Ik zal tegelijkertijd ook een aantal prachtige kohaku overzetten naar de verwarmde vijvers. Heb je tijd om te komen kijken...het is de moeite. Vanaf 11.00 uur zal ik de kohaku bowlen, fotograferen en filmen en naar hun nieuwe verblijfplaats brengen. Wil je nog een hele goede kohaku aanschaffen en eventueel laten overwinteren in mijn verwarmde vijvers ? Dat kan dus enkel nu zondag nog.

Beide grote vijvers die buiten staan, worden vanaf dit ogenblik constant op 20° gehouden. Er is voldoende plaats op dit ogenblik om de vissen van Japan op te vangen. Er zitten nog 44 vissen in Japan, waarvan er een 30-tal naar huis zullen komen. Samen met onze nieuwe aankopen zal er dus weer spektakel te beleven zijn.

Rini, Ben en ik, zijn van plan om een hele reeks hoogwaardige tosai in de wacht te slepen als dit enigszins mogelijk is. Alhoewel de Japanners liever dure nisai verkopen in het najaar, gaan we toch proberen om tosai aan te kopen. Het wordt weer spannend heb ik het gevoel.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137