Pony- en Goederenmarkt in Brakel

Pony- en Goederenmarkt in Brakel

Brakel- Zaterdag 26 september wordt in Brakel de 47ste pony- en goederenmarkt gehouden. Dit jaarlijkse evenement op en rond het Marktplein, wordt voor de derde keer georganiseerd door B.O.G. Brakel.

interkoi brakel zal hier ook dit jaar weer een standplaats hebben onze winkel zal die dag dan ook gesloten zijn !!!!!!

op de markt zullen we enkele leuke aanbiedingen presenteren

kom ook eens sfeerproeven op de jaarlijks terugkerende markt

Voordat het echter zover is, wordt op donderdagavond 24 september in de feesttent op de ‘Wielaag’ voor Huis Brakel een grote bingo gehouden, terwijl op vrijdagavond vanaf 20.00 uur een muzikale show, inclusief lichtshow, wordt verzorgd door Mister Disco, bekend van Aalburg FM. De toegangsprijs op deze avond bedraagt € 5,00. Jongeren van 12 tot 16 jaar en B.O.G. leden betalen € 2,50. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Zaterdag 26 september worden vanaf 7.00 uur de pony’s en paarden aangevoerd naar de Dwarssteeg, waar ze tot ongeveer 13.00 uur te koop worden aangeboden aan publiek en handelaren.

Om 8.30 uur begint op het marktplein de goederenmarkt, waar weer vele kramen staan opgesteld met een variatie aan goederen en artikelen. Ook verenigingen uit Brakel zijn op de markt actief met aanbiedingen om hun club aan u te promoten. De BOG zou de BOG niet zijn om ook nu weer iets nieuws ‘op de (pony) markt’ te brengen. Laat u verrassen en geniet met volle teugen van deze mooie traditionele familiedag in Brakel. De markt zal muzikaal opgeluisterd worden door fanfare OBK Brakel en ’t Hèmerts Visserskoor. De goederenmarkt duurt tot 16.00 uur

Traditioneel wordt de pony-en goederenmarkt afgesloten met Taptoe Brakel. Dit muzikale gedeelte op het Marktplein zal tussen 19.00 uur en 22.00 uur worden gepresenteerd met medewerking van

“Show - & Marchingband Cornu Copiae” uit Waalwijk, “Tamboer – en Trompetterkorps Euroband” uit Rotterdam, “Jeugd- en Showkorps Jong Wilhelmina” uit Sleeuwijk en “Showkorps Wilhelmina (sr) uit Sleeuwijk.

In de feesttent zal na afsluiting van de Taptoe een dj het geheel feestelijk afsluiten.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml