Doe een bod !

Doe een bod !

Het was de bedoeling dat ik begin januari zou beginnen met het systeem doe een bod, maar na enig nadenken vond ik het verstandiger om juist voor eindejaar te beginnen.

Je weet nooit of iemand zichzelf een cadeau wil kopen voor eindejaar, misschien wil de vrouw wel eens tolerant zijn. Het systeem dat ik graag wou toepassen is nog niet klaar, ik doe het dus op een andere manier voorlopig.

Er zal dus een knop bijkomen ‘doe een bod’ Hieronder zullen een 3 -tal koi verschijnen die mogelijk al een tijd verdwenen zijn, en 1 koi die nog vrij actueel is. Je bent vrij om eender welk bod te  mailen. Ik zal ieder bod ook beantwoorden. Een bod dat wal nog kant raakt zal  ik gepast fatsoenlijk beantwoorden, een degelijk bod zal ik toejuichen.

Wel is het aanbod slechts 1 dag geldig, en zal ik s'morgens tijdens de nieuwssessie de koi annuleren even veranderen. Het is kwestie dus om elke mogelijkheid zo snel mogelijk te benutten. Het past niet in mijn straatje om er mee te koop te lopen.

Iedere koi is nog in goede gezondheid en ik zou zeggen waag je kans !

Je moet wel begrijpen dat het voor mij een verlieslijdende zaak is, doch nooit plezierig, wel noodzakelijk. Het is een deel van de minder plezierige dingen, we moeten het ook een plaatsje geven.

De informatie van de koi die getoond worden, klopt helemaal, zowel leeftijd, want deze wordt automatisch aangepast, als alle andere informatie. Wat betreft het bijhorende filmpje, dit kan iets ouder zijn, maar vermoedelijk nog van dit jaar. De oudste koi zijn van 2017, dus nog altijd superjong.

Ik zet ook een kleine verklaring bij de bij de koi, altijd verstandig om deze te lezen. Alle gekozen koi mogen ook nog bekeken worden ter plaatse, en je hebt het recht om je bod in te trekken als je bod je niet bevalt. Ook mogen de koi gratis blijven zitten tot 1 april. 

Succes, zowel voor jullie als voor Interkoi.

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Jeroen

555


Ben Brons

555

Wiechert

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml