Doe je graag mee aan de BKS show dit jaar

Doe je graag mee aan de BKS show dit jaar

Deze vind dit jaar plaats op 20-21 juni in Hasselt, en meer bepaald bij de Japanse tuinen...

Wil je meedoen, maar beter nog, wil je een mogelijke winnaar, dan kan ik je deze koi presenteren die in zijn reeks kans maakt op een mooie eerste plaats.

Ik was al geruime tijd met deze ginrin kohaku bezig, maar kon hem niet aankopen zoals ik het wenstte. Daar is ondertussen verandering in gekomen, en ik heb dan ook de knoop snel doorgehakt, en je kan deze beschouwen als mijn eerste aankoop van het jaar 2015.

Ik heb altijd een zwak gehad voor een ginrin, niet in grote getale, maar een enkele mooie ginrin daar kan ik echt van genieten, en deze behoort tot deze selectie. De kweker is ditmaal Yagenji, een kweker waar ik normaal niet veel van koop, maar dit kon ik nu niet laten. Een nisai van 55 cm met deze huidkwaliteit en dit ginrin lijkt me precies geschikt om in zijn klasse een eerste prijs weg te kapen op de Belgian Koi Show.

Wie interesse heeft in deze prachtige nisai ginrin kohaku, gelieve me te contacteren. Je kan deze aankopen en zelf inzetten op de show in Hasselt, of je kan deze aankopen en de koi door mij laten inzetten op de show.

Bekijk het filmpje en je zal snel verliefd worden.

Misschien ook even wat informatie over de show in Hasselt:

Van Bokrijk naar Hasselt, beide geweldige locaties, maar de BKS gaat terug naar zijn Roots, de Japanse tuinen in Hasselt. Door deze verhuizing zullen de prijzen voor de standhouders dalen. De inkomprijs voor onze bezoekers zal zakken. Ze mogen als club de catering in eigen beheer organiseren.

De plek waar ze naartoe trekken is het terrein gelegen net naast de Japanse tuin. De toegangsweg voor de standhouders tot net achter hun stand is volledig verhard. De ingang van de Belgian ZNA Koi Show 2015 grenst pal aan de ingang van de Japanse tuin van Hasselt. De Japanse tuin van Hasselt is een begrip dat ver buiten onze landsgrenzen reikt.

Het is de grootste Japanse tuin in Europa. Voor degene die de tuin nog niet bezocht heeft is de Koi Show het ideale moment om een bezoek te brengen. Ruime parking is er voorzien op de Koning Boudewijnlaan kort aan de ingang van de Koi Show. In tegenstelling tot andere jaren is deze parking gratis

Bundel je krachten

Bestellingen worden aanvaard tot 15 februari. Wees dankbaar en maak er gebruik van...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137