Nieuwe Update Dainichi koi

Nieuwe Update Dainichi koi

Terwijl het grote geweld zich bezig houdt met de All Japan Combined Nishikigoi Show 2015 in het Ryutsu Center te Tokyo, kreeg ik wat updates binnen van mijn eigen GC's.

Ze zijn dan niet zo mooi, maar ze zullen prijstechnisch iets interessanter zijn. Toch blijft het bijzonder mooi om deze kohaku van Mr. Chen Zhang even te zien passeren.

De update die ik kreeg waren van de 2 showa van Dainichi die ik daar verleden jaar op de veiling aangekocht heb.

Als eerste de mannelijke showa uit GachaX die op mij toch een behoorlijk goede indruk naliet vanwege zijn impossante body. Het is nu een drietal maanden geleden, en hij zal in de loop van de volgende weken naar Arendonk komen. Hij was toen 54 cm, tijdens de winter is er 2 cm bijgekomen en is hij nu 56 cm

De tweede is een vrouwelijke showa die nog een jaar extra in de mudpond blijft. Dit zit in de kosten inbegrepen. Ze is uit de moederlijn van Monster, een showa van Momotaro die aangekocht werd om de showalijn van Dainichi een impuls in grootte te geven.

Ze was 59 cm bij aankoop 4 maanden geleden, en ik heb het gevoel dat ze wel eens dicht bij de 70 cm kan eindigen einde dit jaar, want ze is nu 61 cm gemeten, een groeikanon dus. Waar ik vooral benieuwd naar ben, is of ze voldoende sumi zal bijmaken om de koi een krachtigere uitstraling te geven,

Bundel je krachten

Ondertussen is er al bijna 1000 kg voer besteld via de speciale aanbieding die ik nog heb lopen tot 15 februari. Wees dankbaar en maak er gebruik van.... Nadien is er door Nedkoi een prijsverhoging doorgevoerd, een reden te meer om gebruik te maken van deze super aanbieding.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137