Een droom die waarheid wordt

Een droom die waarheid wordt

Ik was nog maar pas geland of kreeg een aantal berichtjes van klanten die toch op het laatst nog gebruik wilden maken van het aanbod van jongstleden dat deze avond vervalt.

Peter had zijn oog laten vallen op de showa hier afgebeeld. Machtige showa nietwaar, en de vraag was of deze zo zou kunnen worden.

Goede vraag, moeilijk antwoord. Het enige antwoord dat ik kan geven is….”hopelijk wel”, maar als dat je droom is moet je haar onmiddellijk kopen, want als ze zo is wordt zal ze wel 2 of 3x zo duur worden.

Het enige wat hij vergeten heeft is de motoguru erbij te tekenen om haar perfect te maken, de perfectheid in een notedop een kampioen waardig.

Je koopt dus een droom en geen werkelijkheid, en kan een koi zo ontwikkelen? Kan ik dat beloven ? Neen, dat kan ik niet beloven, dat kan je alleen maar wensen.

Dat is eigenlijk het plezier van het koihouden, en dat is toeleven naar een droom die werkelijkheid wordt. Neen, dat kan ik echt niet beloven, enkel maar hopen….

Ik heb wel een naam voor haar gevonden. Die naam is ook de titel van dit liedje, ook een topper op dit ogenblik.

Hier kom je dus op de vraag wat het beste is, een afgewerkte koi kopen, maar dan weet je automatisch dat je in een hoge prijscategorie terechtkomt, of werken naar het ideaal waardoor je ze goedkoper kan aankopen.

Ik was vermoedelijk nog bevangen door de reis, want toen ik de foto zag dacht ik aan een andere showa. Ik had met Peter afgesproken om de showa eerst nog te bowlen, en heb gewoon prompt een verkeerde showa gebowld.

Stom van mij, vergissen is menselijk, maar dit is wel een bijzonder stomme fout…mea culpa, mea culpa, ik zal vandaag proberen de juiste koi te pakken te krijgen.

Het was een aangename, maar koude thuiskomst, maar nu kan ik er weer met volle moed tegenaan. Natuurlijk waren de koi ook blij om mij terug te zien. Dat bewijst dit filmpje…

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240