Een grote dag voor Arjan

Een grote dag voor Arjan

Vandaag was het de beurt aan Arjan om zijn visjes op te halen.

Ik weet zeker dat het voor hem een grote gebeurtenis was. Bovendien brachten ze een overheerlijke taart mee, zelf gebakken door zijn vrouw Charlotte. Nog met echte crème beurre, net zoals ze vroeger gemaakt werden, en versierd met de 2 koi uit het logo van Interkoi. (klasse hoor) Overheerlijk, maar ik mocht slechts een klein stukje eten om mijn sportieve lijn niet in het gedrang te brengen. De aanwezigen hebben er echter volop van genoten.

Ik wist niet wat ik moest verwachten op 2de paasdag, maar plotseling stond er 15 man voor mijn neus, dus moest ik even van katoen geven. Ondanks het feit dat Rutger graag dezelfde showa wou hebben als Arjan, zijn ze er achteraf toch uitgekomen, en heeft Rutger er zich toe laten verleiden om deze showa van Momotaro aan te kopen.

Harold kwam naar zijn 2 koi kijken uit de groeivijver, en was aangenaam verrast door de kwaliteit van deze visjes. Qua groei niet explosief, maar qua huidkwaliteit en beni een dikke 10 op 10. In dit filmpje zie je de visjes van Arjan in het eerste gedeelte en daarna de tosai van Taniguchi, waaronder die van Harold.

Tenslotte kwam Paul ook één van zijn Taniguchi kohaku ophalen. Het was het kleinste tosaike van de hele selectie, maar had het goed gedaan. 18 cm bij aankoop en nu 27 cm is een flinke toename, met vooral de kop die ontzettend breed was geworden. Benieuwd wat het vervolg hiervan is, want ik heb begrepen dat hij het moet opnemen tegen enkele Mako's van Momotaro, en dat is niet eenvoudig. (wel qua huidkwaliteit hoor....)

Paul had voor mij een Gelderse rookworst bij, die zijn eindbestemming niet zal missen. Het geef mij altijd een intens genoegen om deze geschenken te mogen ontvangen. Het word zeer op prijs gesteld hoor....

Zoals reeds gezegd was het een dankbaar weekend en tel daar nog de zege van Tom Boonen bij in de klassieker Parijs Roubaix, en de zege van Kenny De Ketele en Gijs Van Hoecke, die zich tot wereldkampioen ploegkoers troonden in Australië, kon het voor de Belgen niet meer stuk.

Meer afbeeldingen

Een grote dag voor Arjan: afbeelding 1
Een grote dag voor Arjan: afbeelding 2
Een grote dag voor Arjan: afbeelding 3
Een grote dag voor Arjan: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240