Een helpende hand

Een helpende hand

Ter gelegenheid van de Belgische Koishow waar ik aan deelnam, werd mij duidelijk dat er dringend naar vats voor de koi moest worden gezocht. De reden lag voor de hand, er waren redelijk wat vats stuk, zodat het water langs alle kanten wegliep, wat een kleine domper was op de feestvreugde, want de show werd in mijn ogen een groot succes.

Het probleem is vrij bekend ! Het organiseren van shows kost enorm veel geld, zelfs met de inzet van de vrijwilligers die onvoorwaardelijk voor de goede organisatie zorgen.

INTERKOI HEEFT ZICH BEREID VERKLAART EEN HELPENDE HAND TOE TE STEKEN

We moeten trots zijn op de Belgische koishow, want de kwaliteit van de deelnemende koi staat buiten kijf. Ik heb me aangeboden om proberen geld in te zamelen voor het aankopen van nieuwe vats. Dit is de situatie zoals mij medegedeeld:

Ze hadden 69 wedstrijdvats nodig, waarvan er 38 niet meer geschikt zijn. Deze werden tijdelijk geleend, zijn kapot of werden gedepanneerd voor de show. In principe zouden ze nog 31 vats nodig hebben. Ze hebben een aanbod gekregen voor deze vats aan de prijs van 363 euro per vat van 280 cm x 85 cm. Dit zou op een totaal komen van 11 253 euro. Nu ga  ik proberen via donaties aan dit bedrag te komen.

DOELSTELLING IS MINIMAAL 10 000 EURO

Ik stuur deze mail aan mensen uit mijn klantenkring die zich niet te beroerd voelen om een geste te doen en om mee te helpen om dit bedrag te ontvangen. Ik stuur eerst een persoonlijke brief aan deze mensen en tegelijkertijd zak ik via de nieuwsitems ook geld proberen te ontvangen.

Het geld zal op een aparte rekening komen te staan.  Ik heb hiervoor een apart rekening nummer aangemaakt, waarop je de donaties kan storten:

BE73 0019 1495 0960 op naam van Borgmans

Vanaf het moment dat het volledige bedrag is ontvangen zal ik dit geld overdragen aan de BKS zodat zij kunnen overgaan tot aankoop van deze vats. Ik ga wel vragen om de sponsoren die het wensen te vermelden op een speciale manier op de Belgische Koi show anno 2022 in mei. Ik zal hiervoor mijn zoon aanspreken om een banner te laten uitprinten met de namen van de sponsors.

Ik ga dus beroep doen op jullie om een bedrag over te schrijven op deze nieuwe rekening en en die alleen zal gebruikt woorden voor deze transacties. Help ons om het bedrag van 10 000 euro te bereiken zodat we de gewenste aankopen kunnen doen. Alle bedragen zijn welkom natuurlijk, ik reken op jullie gulheid.

UITZONDERLIJKE AANBOD

Er is mij aangeboden om 6 koi aan te bieden tegen buitengewoon lage prijzen. Het doel dient meerdere middelen, maar Wim heeft aangeboden om 6 van zijn koi die hij sowieso wou wegdoen, om deze tegen een bijzonder lage prijs aan te bieden met als aanbod om alle bedragen die door deze verkoop ontvangen worden rechtstreeks op bovenstaande rekening te storten. Dit zijn de koi die aangeboden worden:

De aangeboden koi kan je allemaal bekijken via deze link. De prijs en de info is vermeld, de foto’s zijn oude foto’s, gelieve naar het filmpje te kijken, ze zijn recent gemaakt. Ik heb aangeboden om de koi nu dinsdag te gaan ophalen die aangeboden worden. Maak gebruik van deze uitzonderlijke aanbieding en steun hierbij de helpende hand.

Ik kan dit gebaar alleen maar op prijs stellen, daarom heb ik aangeboden om ook 1 koi te koop aan te bieden en dit bedrag te storten op de BKS rekening zoals ik ze zal noemen. Ik zal bovendien gedurende een bepaalde tijd iedere dag een link leggen naar deze nieuwspagina en bovendien de stand van de rekening meedelen.

LAAT JE HART SPREKEN - IK HOOP OP EEN SUCCESVOLLE ACTIE !

De stand van de rekening op dit ogenblik: 1 463 euro
De stand van de rekening op dit ogenblik: 1 813 euro
De stand van de rekening op dit ogenblik: 2 176 euro
De stand van de rekening op dit ogenblik: 2 816 euro

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml