Een kans of een misstap

Een kans of een misstap

Door omstandigheden die ik hieronder even op een rijtje zet, wordt er opnieuw een koi aangeboden die zeker en vast de moeite waard is.

Begin dit jaar april, had ik het geluk een aantal koi aan te kopen bij Narita tijdens de Matsue kai. Er werden redelijk wat Matsue koi aangekocht, waarvan er een groot aantal verkocht werden.

Naast de Matsue koi kocht ik ook verschillende Sakai koi die in mijn ogen van een bijzonder hoge kwaliteit waren. Ze werden allen verkocht en verblijven momenteel nog in Japan.

Eén van de eerstvolgende leveringen zullen ze getransporteerd worden, vermoedelijk einde oktober, of tijdens november om te overwinteren in Arendonk.

Eén van deze sanke werd verkocht naar het buitenland. Ik ga niet verder uitweiden over wie of hoe of wat, dat heeft geen belang, maar door omstandigheden werd mij de vraag gesteld of ik de sanke opnieuw te koop wilde aanbieden, de reden is mij wel bekend maar doet niets terzake.

Het is dan ook een uitgelezen kans voor die mensen die een sanke van Sakai wensen aan te kopen. Ik was er in ieder geval bijzonder blij mee toen ik het geluk had om als winnaar getrokken te worden in de Lucky draw.

Even de sanke opnieuw te voorschijn halen en het filmpje laten zien. Ze was toen 60 cm met een bijzonder hoge huidkwaliteit.

Ze zit momenteel in de mudpond bij Sakai waardoor je vermoedelijk een sansai zult zien verschijnen na dit seizoen van om en bij de 70 cm, en ik heb er veel vertrouwen in dat de ontwikkeling meer dan positief is.

Het is al bijzonder moeilijk om goede Sakai koi aan te kopen, toch zeker van dit niveau. De prijzen van behoorlijke sanke rijzen dan ook de pan uit, en dit is dus een unieke kans om eigenaar te worden van een waardevolle Sakai koi.

Mij is de vraag gesteld om deze aan te bieden, en ik vind het mijn taak om betrokken partij daarmee te helpen. De vraag is nu natuurlijk of er kandidaten zijn om op dit moment van het aanbod gebruik te willen maken. Eerlijk gezegd ik zou het wel doen !

Alle info vind je nu onder de knop nieuwe koiaanwinsten en ik kan je verzekeren dat het een goede aankoop is. Wie interesse heeft, gelieve mij te contacteren en verder af te spreken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137